2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی هیسترو و خراش آندومتر انجام داده؟

من انجام دادم عزیزم

البته تو مطب

البته تو اصفهان فقط دکتر فشارکی..دکتر طاهریان اگه اشتباه نکنم و مرکز مشتاق دستگاه هیسترو دارند

سلام. منم بوسرلین دو شب قبل تزریق کردم البته بهم گفتن دور ناف بزنم. یعنی یکشنبه صبح پانکچر داشتم بوس ...

واای بمن‌گفت بزن به بازو .الان زدم نود درجه نزدم یکم‌خمش کردم زیر جلدی زدم نمیدونم درست زدم یا نه استرس گرفتم اخه گفتم خیلی مهمه.بازوم جای سوزنی که زدم حالت کهیر شده.چیکار کنم

نمیدونم درست زدم یا نه جاش حالت کهیر شده میخاره چیکار کنم توروخدا راهنماییم کن نکنه اشتباه زدم 

عزيزم چرا انقدر استرس داري 

نگران نباش منم گاهي جاي آمپولم مي خاره 

مهم اينه جذب بشه و كار خودش رو انجام بده 

خارش حالا يا حساسيته يا جاي زخمه مشكلي نيست ان شاءالله 

ساعت آمپول رو درست بزني حله 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خواهریا من قرص استرادیولم قطع کردم پریود نشدم چکار کنم قرار برم تخمک گیری 8 روزه عقب انداختم😔

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
عزيزم چرا انقدر استرس داري  نگران نباش منم گاهي جاي آمپولم مي خاره  مهم اينه جذب بشه و ك ...

میترسم اشتباه زده باشم عملم کنسل بشه واقعا از این رفنو امدو امپولا خسته شدم حالت تهوع گرفتم دیگه.حوله داغ بزارم روش؟

بچه ها خاخش میکنم جواب بدین نکنه تاثیرشو از دست بده اشتباهی زده باشم.فک‌کنم زیادی خمش کردم سمت بازوم ...

باید زیر جلد بزنی دیگه

درست زدی نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میترسم اشتباه زده باشم عملم کنسل بشه واقعا از این رفنو امدو امپولا خسته شدم حالت تهوع گرفتم دیگه.حول ...

کمپرس سرد بذار 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میترسم اشتباه زده باشم عملم کنسل بشه واقعا از این رفنو امدو امپولا خسته شدم حالت تهوع گرفتم دیگه.حول ...

حوله رو نمي دونم 

من نكردم اين كار رو 

ولي نگران عمل نباش همه چي درسته 

زير جلدي رو عمود مي زنن 

ولي شما زاويه دادي هم مشكلي پيش نمياد ان شاءالله 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….