2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اونا هم دارن از شرایط ما سو استفاده میکنیم بهش گفتم من اعتماد کردم من اگه از آنلاین شاپ خرید م ...

آخه واقعا حرفش خنده دار بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تازه روز ۱۶ انتقال که ازمایشگاه اشتباه کرده بودم و سونو دادم😔دکترم گفت برم دیروزم که گفت حرکت اولیه ...

به سلامتی مامان عجول 

دیگه تحت نظری نگران نباش 😉 😉 😉 

دو قلویی لک و خون زیاد داره، طبیعیه 

وای وای چه باحال من و شوهرمم اینجوریم میگه چرا حرف نمیزنی اون لحظه که بعد بیای خونه ۳ ماه هی راه ب ...

من اگر همون لحظه جواب ندم قطعا سکته میکنم هم خودم جواب میدم بعدشم تا مدتها مغز همسرمم میخورم اصلا هم تا زهرمو نریزم و تلافی نکنم دلم خنک نمیشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه گلم دیگه بهش فکر نکن

سلام زینب جون اگه روز بعداز انتقال جنین مقداری پیاده روی داشته باشیم مثلا ده دقیقه ... و نیم ساعتی توی ماشین باشی واسه جنین اتفاقی میفته؟؟

اخه توی برگه ایی که بهم دادن نوشته تا سه روز فقط واسه غذاخوردن و سرویس بلند شید...🤔🤔🤔🤔🤔 

کمی نگرانم 

@زینبی_بابا    

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم اگه تو سیکل انتقال با استرادیول ضخامت آندومترت بالا نمیره به دکترت پیشنهاد استفاده از پچ استرا ...

سلام تاراجون خوبی عزیزم؟؟ خیلی وقت بود ازت بیخبر بودم ... گلم کارت به کجا رسید؟؟ بسلامتی انتقال دادی بازم؟؟❤

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام تاراجون خوبی عزیزم؟؟ خیلی وقت بود ازت بیخبر بودم ... گلم کارت به کجا رسید؟؟ بسلامتی انتقال دادی ...

سلام عزیزم ممنون تو چطوری؟ نه فعلا که انتقال ندادم 

شما انتقال دادی؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من اگر همون لحظه جواب ندم قطعا سکته میکنم هم خودم جواب میدم بعدشم تا مدتها مغز همسرمم میخورم اصلا هم ...

سلام ثمین جون خوبی عزیزم؟ 

خوب میکنی والله هرکی پاشو از گلیمش درازتر کرد باید قهوه ایش کرد وگرنه حرف جواب نداده رو مغز آدم همینجور صخره نوردی میکنه تا ابد. 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فوق العاده بد اخلاق  اصلا من سر همین اخلاق گندش باهاش ادامه ندادم ولی ایشالله واسه این دوستمو ...

الهی آمین

باشه عزیزم فعلا 30تا دونه گیر آوردم حالا اگه زحمتت نبود اسمش بگو 

باشه عزیزم چشم 

سلام ثمین جون خوبی عزیزم؟  خوب میکنی والله هرکی پاشو از گلیمش درازتر کرد باید قهوه ایش کرد وگر ...

سلام تاراجون قربونت عزیزم خوبم شما خوبی؟بازم دارم میرم تهران خودمو درگیر دکترا کنم