2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ثمین جون هیچ وقت جنین ها pgs نکردید ؟بهتون پیشنهاد ندادن ؟

نه عزیزم هرگز نکردم والا همیشه براحتی بلاست شدن و گریدشون آ +یا آ بودن .ماهم فکر نمیکردیم مشکلی باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ثمین جون والا میگه بخاطر سیستم ایمنی بالای خودت ودی اف ای بالای شوهرت صلاح نمیدونم انتقال بدی ج ...

انشالله که خیره عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خوبین  خداروشکر من دوباره رفتم سونو و قلب نی نیم تشکیل شده بود  گفتم بیام این ...

الهی شکر عزیزم خیلی مبارکه خیلی خوشحال شدم

من که از اول دارم فرتیژست استفاده میکنم . تا حالا هم لک نداشتم فقط هفته ۶ یه مدت لک داشتم که اونم رف ...

خداروشکر که براتون خوب بوده😊 ممنون که خیالمو راحت کردی مامان فندق کوچولوی ناز😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خانما من هفته۶بارداریم یه ساعت پیش ترشح خونی دیدم چیکار کنم خطرناکه؟

شیاف اضافه کن عزیزم

امروز دیدم بچه‌ها میگن ابن سینا و رویان دارن. اما چند ماه این اواسط ابن سینا که نداشت. اما اکثر  ...

من اصلا نمیدونستم فرتیژست ایرانیه و خارجیش بهتره که حداقل از داروخونه سوال کنم دکتر تو دفترچه همینو نوشته منم همونو گرفتم.دیگه توکل بخدا ان شاالله که خوبه چاره ای جز اعتماد به داروهای ایرانی نداریم.

خانوما یه سوال من حدود ۴۰ روزه که پردنیزولون میخورم روزی ۲تا حالا شنبه انتقالمه و دکتر از فردا برام قطعش کرد الان آخریشو خوردم به نظرتون یهویی قطع میکنم خطرناک نیست؟ واقعا نگرانم🥺 به دکتر هم گفتم بهتر نیست کم کم قطع کنم گفت نه مشکلی نیست🤐🤐

البته اگر خودانتقال منظورتون باشه برای تخمک کشی روز سوم رفتم و یه سری آزمایش دادم انگار ناشتا بودم

دستت درد نکنه برایه انتقال میخوام فردا نوبت دارم ببینم برام این ماه انتقال میده یا نه

نه عزیزم هرگز نکردم والا همیشه براحتی بلاست شدن و گریدشون آ +یا آ بودن .ماهم فکر نمیکردیم مشکلی باشه

خوب پس وقتی گریدشون خوب بوده حتما نیازی به این کار هم نبوده ،انشالله که با مرکز مام نتیجه میگیری عزیزم 🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانوما یه سوال من حدود ۴۰ روزه که پردنیزولون میخورم روزی ۲تا حالا شنبه انتقالمه و دکتر از فردا برام ...

شما چندمین پریود بعد از تخمک کشی برات انتقال دادم من گفت دومین پریودت بیا به نظرت انتقال میدن

خوب پس وقتی گریدشون خوب بوده حتما نیازی به این کار هم نبوده ،انشالله که با مرکز مام نتیجه میگیری عزی ...

نمیدونم بخدا آخه ۱۷بار انتقالم‌کم نیست اگر مشکلی نداشتن چرا من هنوز شکم و دستم و بغلم خالیه

خداکنه خواهر واقعا درمانده شدم