2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
نمیدونم چیکار کنم گفت داروهاتو قطع کن ... اندومترت ۷.۵ مونده زود شیاف گذاشتی اما هنوز تریپل ه! جنین ...

خب ماه دیگه دو تا جنین هات انتقال بده چرا الکی پانچر شی دوباره اونجا انشاءالله میگیره همون دو تا اگه نگرفت و دلت به اون مرکز نبود عوض کن برو جای دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه انتقال کنسل شد حالا چرا پانکچر شی؟؟ یعنی چی؟؟ عزیزم 🥺🥺

گفت چون جنینا کیفیتشون ab جنین شناس میگه دوباره پانکچر ؛ الانم شیافمو دوروز زودتر استفاده کردم انگاری اندومترم رو ۷.۵ مونده گفت این سیکل کنسل😭😭

خب ماه دیگه دو تا جنین هات انتقال بده چرا الکی پانچر شی دوباره اونجا انشاءالله میگیره همون دو تا اگه ...

اره تا پریود بعدی فکرامو بکنم بگم همینارو برام انتقال بده 

انگار سطل اب یخ ریختن روم امروز 😭خیلی شوک شدم یهو

ازون بدتر اینه من اینهمه هیسترو و خراش و اینا هیچی رسما 😭

اره تا پریود بعدی فکرامو بکنم بگم همینارو برام انتقال بده  انگار سطل اب یخ ریختن روم امروز 😭خ ...

خودتو ناراحت نکن

پیش اومده

حالا برو باهاش صحبت کن ببین چی میگه بهت

دکترت کیه،کدوم مرکزی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام به همگی خدارو شکر امروز سنو قلب داشتم صدای نازنین قلبشو شنیدم این لحظه رو برا همه مامانای منتظر از ته دلم آرزو میکنم ایشالا به حق دامن پاک فاطمه زهرا هر کی آرزو بچه داشتن رو داره خدای مهربونم دامنشو سبز کنه دلش شاد بشه و از همتون ممنونم که برام دعا کردین 🙏🙏🙏

سلام به همگی خدارو شکر امروز سنو قلب داشتم صدای نازنین قلبشو شنیدم این لحظه رو برا همه مامانای منتظر ...

سلام عزبزم خداروشکر خیلی مبارک باشه ایشالا بسلامت بعل کنی نی نی نازتو و قسمت تمام دوستای خوبمون 🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گفت چون جنینا کیفیتشون ab جنین شناس میگه دوباره پانکچر ؛ الانم شیافمو دوروز زودتر استفاده کردم انگار ...

وااا ab که خیلی خوبه دکترام خل شدن بخداااا با cباردار شدن یعنی چی واقعااااا چرا چرط و پرت میگن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گفت چون جنینا کیفیتشون ab جنین شناس میگه دوباره پانکچر ؛ الانم شیافمو دوروز زودتر استفاده کردم انگار ...

عزیزم شما کدوم مرکزی ؟مگر جنین ab کیفیتش بده ؟ من جنین هام ab و b هستن ولی بهم نگفتن بده ،آخه این چه حرفیه که میزنن ،به نظرم حتی آندومتر هم بد نیست ،مگر سه خطی نبود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...