2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
اگر از بیرون بریم رویان یعنی دارو میدن یعنی اگر اونجا ننوشته باشن برات منظورمه

نمیدونم ،میخوای قبلش تماس بگیر ،والله برای یه الکل خریدن هم شماره پرونده میخواستن دیگه نمیدونم نسخه از بیرون بپذیرن یا نه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای من میخوام همینکارو بکنم یعنی خیلی زشته؟

خیلییییییی  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من متاسفانه انتقالم کنسل شد دوباره ماه بعد پانکچر باید بشم 😭😭😭خیلی ناراحتم

عزیزم😢

حالا چرا پانکچر جنین نداری مگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اگر از بیرون بریم رویان یعنی دارو میدن یعنی اگر اونجا ننوشته باشن برات منظورمه

گلم من رویان رو نمیدونم ولی یبار سمت ابن سینا بودم رفتم داروهامو از اونجا بگیرم گفت میدیم ولی چون مال این مرکز نیستید باید آزاد حساب کنید .

در اندک من تویی فراوان یارب..
گفتن چون ممکنه از فریز در نیان و کیفیتشونم خیلی اوکی نیست دوباره پانکچر من الان چون اشتباه شیاف و د ...

هیوا جون میگفتی انتقال بده واست همون دوتارو 

خدارو چه دیدی

ملت مگه طبیعی حامله میشن اندومترشون چنده

اگه خدای نکرد نمیگرفت

بعد میرفتی پانکچر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم😢 حالا چرا پانکچر جنین نداری مگه

گفتن اون دوتا جنین ممکنه از فریز برنگرده پانکچر کن دوباره...  چون همش میگفتم اگه برنگشتن چی اگه ازبین برن

ازون بدتر من ماه پیش خراش انجام دادم همه رفت توو هوا😭😭😭😭😭😭😭

هیوا جون میگفتی انتقال بده واست همون دوتارو  خدارو چه دیدی ملت مگه طبیعی حامله میشن اندومترشو ...

نمیدونم چیکار کنم گفت داروهاتو قطع کن ... اندومترت ۷.۵ مونده زود شیاف گذاشتی اما هنوز تریپل ه! جنین شناسه بهش گفت مثبت نمیشه وگرنه خودش میخواست پنجشنبه انتقال بده به جای بکشنبه

من قبول ندارم این حرف روعزیزم. اگردوست داری پرگوریس بزن قربونت برم من خودم که زدم ونتیجه خیلی بهتر ا ...

سلام مرسی از نظرت گلم ولی دکتر که نباید قاعدتا بیخودی حرفی رو بزنه خوب برای اون که فرقی نباید داشته باشه که چه دارویی تازه دارو بهتر رو قاعدتا باید بگن تا پانکچر بهتری انجام بدن ولی چون حرفش برام منطقی بود قانع شدم درست میگن چون یک درصد هم این شک باشه که موقع وارد کردن روند سرد نگهداشتن رو رعایت نکرده باشه درواقع اون دارو خراب شده و تاثیر منفی میزاره روکار. وگرنه خود دکترم گفت که پرگوریس بهتره ولی در حال حاضر با این شرایط ریسک بزرگیه....

توروخدا دعام کنید اینبار مادر بشم و جنین زیاد تشکیل بشه برام

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلییییییی    

Samin خدایی خیلی زشته؟🤣

من خودم کلا آدم کم رو و خجالتی هستم

نکنه برم تو عمل انجام شده بمونم نتونم حرفم رو بزنم

عزیزم شما کدوم مرکز میکرو کردید ؟

بیمارستان بهمن دکتر عابدی

دکتر برام نوشت که بلاست انتقال بدم ولی اومدم خونه جنین شناس زنگ زد که چون فقط همین یه بسته هست ریسک نکنیم سه روزه انتقال بده که خداروشکر خوب شد چون قبل انتقال دکتر گفت کیفتیشون متوسط احتمال مثبتی کم هست 

خدایا شکرت
نمیدونم چیکار کنم گفت داروهاتو قطع کن ... اندومترت ۷.۵ مونده زود شیاف گذاشتی اما هنوز تریپل ه! جنین ...

نمیدونم با شوهرت مشورت کن

تو که خراش دادی 

دارو هم که گرفتی سه خطی هستی

انتقال میدی چیزی از دست نمیدی به نظرم

سلام دوستان ازتون مشورت میخام  من تو شهر خودم با آی وی اف ۲تا جنین فریزی دارم ولی چون آندومتر ...

عزیزم من بجات بودم قطعا میومدم مام که خودمم همین کار رو دارم میکنم چند بار دوتومن دوتومن باید خرج کنی تا نتیجه بگیری یکبار برو مام ببین اوضاعت چطوره چرا آندومتر رشد نمیکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهی ... یعنی تشخیصش این بود که سینال بهت نساخته؟ چی بگم توکل بخدا خیلی برات ناراحت شدم گلم از ته دل ...

اره عزیزم😔😔 چی بگم گلم توکل بر خدا

مرسی عزیزم 😘ایشالا که شما هم بزودی بیای خبر آزمایش بارداری مثبتت رو بدی 

عزیزم حتما همینه حکمتی توشه میفهمم واقعا سخته ولی به فال نیک بگیر گلم خدا کمکت کنه انشالله

ممنون گلم حتما حکمتی هست توش ماکه نمیدونیم فقط خدا میدونه

امیدوارم بیای خبر بارداریت رو بزودی بدی که خوشحال بشم و کلی انرژی مثبت بگیرم