2777
2789
عنوان

پسرم زنگ زده گریه میکنه 🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3780 بازدید | 119 پست
همین دیگه، بچه ت خونه پدربزرگش راحت تر از خونه پر دعواس خداروشکر کن خلاص شدی ازشنمیتونی خونه اجاره ک ...

نه از بدبختی تو خونه پدرم 

مجبور ب ازدواج با یه سن بالا شدم🤦‍♀️

بدبختیم یکی دوتا نیس

بچه ها من بخاطر شرایطم

برا لچم سعی میکنم همه چی بخرم

تا دلش شاد بشه لباس اسباب بازی خوراکی و مسافرت و.....

ولی اطرافیان میگن بچه رو بد بار میارم ک همه چی میخرم

الانم دوباره براش ایرپاد سفارش دادم

مگه کارم اشتباهه ک همه نیازای مالیشو برطرف میکنم؟؟

نمیخام کمبود داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من بخاطر شرایطمبرا لچم سعی میکنم همه چی بخرمتا دلش شاد بشه لباس اسباب بازی خوراکی و مسافرت و. ...

کار خوبی می‌کنی این جوری حس میکنه دوسش داری و ارزشمند .لوس بار بیاد بهتره تا عقده آیی بشه به حرف بقیه توجه نکن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اره منم همینو میگمتا جون دارم بهش میرسم هرچی دلش بخاد میخرم

یه نصیحت از من بشنو تمام سالهای زندگیت رو به فکر و خیال نگذرون به خودت هم برس شاد باش چشم بهم بزنی پیر شدی همه هم فکر زندگی خودشون هستن بعد پشیمون میشی به پسرت برس ولی حرص نخور 

یه نصیحت از من بشنو تمام سالهای زندگیت رو به فکر و خیال نگذرون به خودت هم برس شاد باش چشم بهم بزنی پ ...

کاملا درست میگی 

ولی پسرم کنارم نیس از هیچی لذت نمیبرم 

خدا کنه حل بشه بیاد پیشم 

تا شاد باشم منم

کاملا درست میگی ولی پسرم کنارم نیس از هیچی لذت نمیبرم خدا کنه حل بشه بیاد پیشم تا شاد باشم منم

ایشالع هرچی صلاحت هست پیش بیاد 

بچه ها من بخاطر شرایطمبرا لچم سعی میکنم همه چی بخرمتا دلش شاد بشه لباس اسباب بازی خوراکی و مسافرت و. ...

عزیزم همچی براش بخری پرتوقع و لوس بارمیاد پسرشما چون شمارو کم میبینه اخرش ممکنه کمبود محبت و توجه رو حس کنه ولی سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی مثلا براش خرید بکن اما ب اندازه بیشتر باهاش بازی کن درساشو کمکش بده مثلا ازش املا بگیر مسافرت خوبه و....انشالا خدا ب دلت ارامش بده همسرسابقت زن گرفته؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اره منم همینو میگمتا جون دارم بهش میرسم هرچی دلش بخاد میخرم

خیلی زورم اومد یعنی پدر بزرگه ایرپاد و از دختر گنده بکش نگرفت خب خودش واس دخترش میخرید دیگه😐😡

اکیپ سوگلی های سایت#