2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ثمین جون من ۱۷ روز پیش از داروخانه رویان گرفتم ببین هنوز داره یا ن 

اگر از بیرون بریم رویان یعنی دارو میدن یعنی اگر اونجا ننوشته باشن برات منظورمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا جنین شناس به من گفت احتمال اینکه جنین تو رحم رشد کنه بیشتر از محیط آزمایشگاه هست چون محیط آزم ...

فعلا که کنسل شد انتقالم داروهامو اشتباه استفاده کردم 😭😭😭😭😭😭😭گفت دوباره پانکچر ماه دیگه

سلام دوستان عزیز، من دیروز قلب نی نی رو دیدم و خدا رو شکر همه چی خوب بود، انشالا قسمت همه بشه، ممنون ...

مبارکه عزیزم انشالله قلب خوشگلش ۱۲۰سال برات بتپه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم ممنون توخوبی ،نی نی خوبه نه فعلا انتقال ندادم الان دارم ازبیمارسنان میام گفت یازدهم پریو ...

قربونت عزیزم

به امید خدا که انتقال میدیو مثبتم میشی، حالا انگار با مسئولیت خودشون باشه جنینا قویتر میشن یا نتیجش تضمین شدست

نرفتی مطب پیش پیله وری؟ خراشم دادی یا نه؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اا چه جالب. دوباره آوردن؟ من از فرتیژست اصلا خوشم نمیاد. با اون مدل باز کردنش و اون سااایز غول پیکر ...

و تیزیه بغلش .من با اینش مشکل دارم .بغل سیکلوژست کاملا مناسبه و چون همیشه رکتال میزنم اذیت نمیشم ولی فرتیژست خیلی تیزه بغلش و عذاب آوره

دوستان من متاسفانه انتقالم کنسل شد دوباره ماه بعد پانکچر باید بشم 😭😭😭خیلی ناراحتم

پس جنیناتو چیکار کردن که باید بازم پانکچر بشی؟😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مهگل جان ازمایش دی اف ای همسرتون مشکل داشت یا مشکل تحرک اسپرم ومورفو؟

والا دقیق چیزی نگفت آزمایش یه جور خاصی اصلا سر در نمیارم اصلا مورفولوژی اینا ننوشته حالا فردا شوهرم با مظلوم فرد ویزیت داره ببینه نظرش بگه 

تازه میگه من نباید بهت میگفتم مرکز باید زنگ میزد بهت میگفت خوب اگه یکی نتونه این پول و جور کنه چی م ...

یاخدا .مگه میخوان چیکار کنن انقدر اختلاف آخه

پس جنیناتو چیکار کردن که باید بازم پانکچر بشی؟😕

گفتن چون ممکنه از فریز در نیان و کیفیتشونم خیلی اوکی نیست دوباره پانکچر

من الان چون اشتباه شیاف و دوروز زودتر گذاشتم اندومترم ۷.۵ موند دکتر گفت با این اندومتر 10% احتمال مثبت شدنت هست! خیلی ناراحتم

دوستان من دوفاستون گیرم نیومدبدون داروهم پریودنمیشم بنظرتون ال دی استفاده کنم براماه بعد شایدبخوام ا ...

عزیزم به نظر من قرص

مدرکسی پروژسترون بگیر و بخور بهتر از ال دی هستش 

و تیزیه بغلش .من با اینش مشکل دارم .بغل سیکلوژست کاملا مناسبه و چون همیشه رکتال میزنم اذیت نمیشم ولی ...

اره اره خیلی تیزه 🤣🤣

الهی بگردم من از قبل ۵-۶ تا سیکلوژستم مونده مثل قحطی زدگان سومالی نگهشون داشتم اگه خداااایی نکرده لک دیدم استفاده کنم، نمیدونستم دوباره فراوون شده 😂😂

بله خیلی تعریفشو دوستان اینجا میکنن .من دلم میخواد عمل وانتقالم با دکتر نصر باشه ازطرفی ایشونم ویزیت ...

منم ممکنه اصلا پانکچر و انتقالم رو با همین دکتر علیرضایی انجام بدم حالا برم ببینم چی میشه .

سلام مبارک باشه ایشالا همش برات جنینای عالی میشن و با اولین انتقال مثبت میشی

مامان ماهک جون خوبی عزیزم

گلم تعیین جنسیت بودی

چندتا جنین داشتی؟چندتاشو pgd کردی؟جنینات که ازبین نرفت

گرید جنینات خوب بود

ببخش انقدر سوال میپرسم منم باید انجام بدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد