2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
دقیقا همینطور هست ....فکر میکنم هر کس هر مشکلی داره منم دارم ...خیلی منفی نگر شدم اصلا دیدم مثبت نیس ...

عزیز دلم به جای این فکرها اگه صلاح میدونی زودتر درمان رو شروع کن. خدا خودش کمک میکنه مرحله به مرحله همه چیز پیش میره انشالله❤️

خیلی مبارکه عزیزم انشالله به خوبی خوشی تمام مراحلو همینجوری طی کنی تا بغلش بگیری نی نی رو گلم یه سوا ...

ممنون عزیزم، من روز 10 بی بی زدم هاله انداخت، 12 زدم پر رنگ تر شد، 15 آز دادم 423، 17 هم آز دادم 943

بعد هم 5 هفته ساک رو دید دکتر و 7 هفته هم رفتم برای قلب که خدا رو شکر خوب بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با اینکه حس خوبی از کار دکتر نگرفتم، اما یه جورایی تو عمل انجام شده قرار گرفتی باید سعی کنی به ...

دارچین جون شما رفتید مطب دکتر طرازی یا ابن سینا؟کجا انتقال داد واست؟چندسال اقدام بودی 

وای بچه ها الان اومدم پیش دکترم گفت باید از امروز شیاف میزاشتی نه دوروز پیش همه چیم بهم خورد😭😭😭😭😭😭😭الان منتظرم سونو کنه بگه پنجشنبه انتقاله یا امروز فککنم دیگه به تراپی نرسه 😭😭😭😭😭

سلام دوستان عزیز، من دیروز قلب نی نی رو دیدم و خدا رو شکر همه چی خوب بود، انشالا قسمت همه بشه، ممنون ...

عزیزم چشم و دلت روشن

خیلی خیلی مباااارکه🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دارچین جون شما رفتید مطب دکتر طرازی یا ابن سینا؟کجا انتقال داد واست؟چندسال اقدام بودی 

من ابن سینا همه کارهامو کردم. پارسال همین حوالی بود که تشکیل پرونده دادیم. قبلش هم یه سال و نیم اقدام بودیم که مطب یه دکتر معمولی میرفتم و دو دوره بهم داروهای تحریک تخمدان داد و خدا خیرش بده اخرش گفت از نظر من تو مشکل خاصی نداری بیخودی نمیخوام تخمدان هات رو تحریک کنم، برید دنبال همسرت. البته آز اسپرم هم داده بود همسرم همون اوایل، اما چون مرکز ناباروری آز نداده بود پارامترها خوب بود!

بعدش دو ماه رفتیم پیش پویان، وقتی نتیجه تغییر خاصی نکرد رفتیم ابن سینا. یه iui و یه انتقال منفی داشتم. 

عزیزم با اینکه حس خوبی از کار دکتر نگرفتم، اما یه جورایی تو عمل انجام شده قرار گرفتی باید سعی کنی به ...

دارچین جون از دیروز حالم خیلی بده 

برام دعا کن از بچه های خوشگلت بخواه کمکم کنن همه چی برام خوب پیش بره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دارچین جون از دیروز حالم خیلی بده  برام دعا کن از بچه های خوشگلت بخواه کمکم کنن همه چی برام خو ...

به خاطر هزینش میگی عزیزم؟ خدا میرسونه، غصه نخور عزیزم. آخه ماشالله اینهمه تخمک خوب قراره داشته باشی، چرا ناراحتی؟ با ناراحتی کیفیت تخمک‌هاتو نیار پایین. همشون کلی جنین تپل مپل میشن انشالله. تو این مرحله بیمارستانش که مهم نیست، مهم تبحر دکترته ❤️

جنین شناس اونجا چطوره؟

من ابن سینا همه کارهامو کردم. پارسال همین حوالی بود که تشکیل پرونده دادیم. قبلش هم یه سال و نیم اقدا ...

یعنی دکتر طرازی ابن سینا خودشون همونجا انتقال میدن؟کدوم فاکتور اسپرم بد بود؟

منم دکتر بهم قرص تحریک تخمدان داده امانخوردم وقتی اسپرم ضعیفه چرا من بخورم ...میخام مستقیم بیام ابن سینا ایشالا هرنظری دادن عمل میکنم

تازه میگه من نباید بهت میگفتم مرکز باید زنگ میزد بهت میگفت

خوب اگه یکی نتونه این پول و جور کنه چی میشه؟ این همه دارو گرفته اختلافشم خیلی زیاده

مرکز دولتی 2 میلیونه خصوصی 10 میلیون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بچه ها دیروز روز 11 پیش دکترم ویزیت شدم حدودا 15 تا تخمک داشتم برام 4 شنبه وقت عمل پانکچر گذاش ...

آخی عزیزم کاش حتی شده الکی بهش رک میگفتی من هزینه بیمارستان خصوصی ندارم و تلاشش رو بکنه برای همونجایی که برنامه ریزی کرده بودین البته نه جوری که لج کنه! بنظرم یه سر بیمارستان بزن ببین درست گفته یا نه! تو این زمونه واسه پول هر کاری میکنن والا 

خیلی هم خوب عزیزم🤩 ان شاالله که کنجدات بچسبن به دلت و تا ۹ ماه تو دلت باشن بعدم صحیح سالم بیان بغلت ...

انشالله ممنون از دعای خوبت

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
به خاطر هزینش میگی عزیزم؟ خدا میرسونه، غصه نخور عزیزم. آخه ماشالله اینهمه تخمک خوب قراره داشته باشی، ...

نه هزینه شو یه جوری فراهم کردم

مشکل اینجاست که اصلا نمیدونم چجوریه

مرسی از حس خوبت