2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
دخترا کسی هست اینجا تخمک حباب دار یا واکوعل دار داشته باشه؟ درمان داره؟ من خالم پانکچر شد ۱۲تا تخمک ...

عزیزم 

شما چرا انقدر نگرانی و استرس بیماریهای مختلف رو داری!حتی بیشتر از همه ی ما!

فکرهای منفی رو بریز دور! حتی اگر دو‌نفر یه مشکل داشته باشند، درمانشون متفاوتی !

مثلا یکی با تخمدان پلی کیستیک شدید طبیعی باردار میشه،یکی هم با همون مشکل خدا براش صلاح نمیبینه.

شما میگردی  هر مشکلی رو به خودت ربط میدی!اینکار غیر ضرر به روح و روانت هیچی نداره!

این همه نوشتم تا شاید کمی تغییر در ذهنت ایجاد کنی و به آرومی و با انرژی مثبت ادامه بدی.

بنظرم اگر سخته به مدت کارهایی بکن که بهت آرامس بده

عزيزم ممكنه من رو راهنمايي كنيد  شما پيش چه دكتر ژنتيكي رفتيد؟ تهران هستيد؟  دكتر ايمني ...

من رویان میرم گلم ،به خاطر اسپرم ضعیف و ازدواج فامیلی بهم گفتن که آزمایش کاریوتایپ انجام بدیم ،بعد از اینکه دکتر آزمایشات رو دید گفت که به نظر من از لحاظ ایمنی و انعقادی هم بررسی بشو ،که دکتر یه سری آزمایش برام نوشت ولی ظاهرا کامل نبودن ،استاتر لطف کرده یه سری آزمایش که مربوط به انتقال ناموفق هست رو اول تاپیک گذاشته و mthfr هم جزوشون هست ،حالا اینکه این آزمایش مربوط به چی هست رو من نمیدونم ،عزیزم مشکلت رو با زینبی بابا هم در میون گذاشتی یا ن ؟اون بهتر میتونه راهنمایی کنه،من فقط یادم که یه نفر داخل همین تاپیک به خاطر مشکلات ژنتیکی آزمایشی انجام داد به نام هول اگزوم ،البته اگر درست یادم مونده باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی ناراحت شدم منفی شدی انشاءالله دفعه دیگه مثبت میشی

قربونت عزیزم ،انشالله قسمت همه منتظرا  🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
باشه عزيزم  بازم ممنونم از راهنماييت🙏🏼🙏

خواهش عزیزم ،انشالله که به زودی راهی پیدا میشه

عزیزم  شما چرا انقدر نگرانی و استرس بیماریهای مختلف رو داری!حتی بیشتر از همه ی ما! فکرهای&nb ...

دقیقا همینطور هست ....فکر میکنم هر کس هر مشکلی داره منم دارم ...خیلی منفی نگر شدم اصلا دیدم مثبت نیست فقط ترس و منفی هارو میبینم

خانوما من نميدونم ادامه ويزيتاي بارداري رو كجا برم امروز براي ساك رفتم ابن سينا كلينيك بارداري يه د ...

من باشم ابن سينا نمي رم دكتراي معروف زنان كه زايمانشون معروف هست مثل مرتضي نعيمي يا فروغ شادانلو مي رفتم 

بله عزیزم اینجا چند نفری اینجور بودن حتی داروشونو قطع کرده بودن بعد بتا مثبت بوده

من 23 ام آی یو آی کردم یکشنبه روز 15 ام بود بی بی چکم منفی بود  یعنی صبر کنم شیافمم ادامه بدم؟منفی باشه با وجود شیاف باز پریود میشم؟

من 23 ام آی یو آی کردم یکشنبه روز 15 ام بود بی بی چکم منفی بود  یعنی صبر کنم شیافمم ادامه بدم؟م ...

آره عزیزم حتما ادامه بده آزمایشت برای چندم نوشته؟

دکترا برای ivf هم ۱۶ به بعد آزمایش مینویسن شما که iui بودی حتما باید دیرتر بری آزمایش 

نه‌بابا روزچند‌سونو‌کردن‌این‌تشخیص‌دادن؟ من‌روز۶پریودیم‌بود..ازاون‌روزهم‌که‌میله‌برددهانه‌رحمم‌ ر ...

راخه برای من رحمم ضخیم نمشد به خاطر همین سونوهام خیلی تکرار میشد....دوز استرودیول رو زیاد میکرد بازم میزرفتم سونو....اخرش هم لاپروسکوپی کردم و یه لوله ان رو بستن به خاطر همون مایعی که گفتم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
کاش ازمایش ایمنی و انعقادی اینبار قبل انتقال انجام بدی ...قبل انتقال دکتر پیشنهادprp و امپول پی دی گ ...

گفت بیا تا برای خودت و شوهرت ازمایش بنویسم. پی ار پی رحم انجام ندادم ولی هورمون رشد اندومتر به اسم سیناتروپین قبل انتقال روزانه تزریق میکردم.