2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045090 بازدید | 684426 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم من فقط آنوکسا میزنم وآ اس آ ندارم

خب آنوکسا‌برات‌کافی‌بوده‌‌‌‌که‌آاس‌آ‌نداده

آنوکسارو‌ازاول‌سیکلت‌شروع‌کرده؟

دفعه‌قبل‌هم‌داشتی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم حس میکنم مامای دکترم یادش رفته برام بنویسه

من خیلیا رو دیدم آسپرین نداشتن خب انوکسا که داری باز از دکترت بپرس حتما

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خب آنوکسا‌برات‌کافی‌بوده‌‌‌‌که‌آاس‌آ‌نداده آنوکسارو‌ازاول‌سیکلت‌شروع‌کرده؟ دفعه‌قبل‌هم‌داشتی؟

نه عزیزم از سه پری فقط استرادیول داشتم

البته اول سه روز روزی دوتا خوردم

بعد سه روز روزی سه تا

وبعد شد ۴تا

از ۱۶سیکلم آنوکسارو شروع کرد

دوسری قبل هم آ اس آ داشتم هم آنوکسا

من خیلیا رو دیدم آسپرین نداشتن خب انوکسا که داری باز از دکترت بپرس حتما

عزیزم‌رفتی‌سونو

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم من چند دقیقه بعدانتقال رفتم سرویس فرنگی.اونقدر مثانه ام پربود که ۸بار رفتم هرچنددقیقه به بار پ ...

وای دقیقا منم همینجوری بودم امروز

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزم‌رفتی‌سونو

آره گلم رفتم قراره شنبه انتقال بدم ان شاالله

آندومترم ۱۰ بود فقط نگران اینم چرا برا بعد انتقال بهم آمپول پروژسترون نداده دوتا شیاف و دوتا دوفاستون داده

نه عزیزم از سه پری فقط استرادیول داشتم البته اول سه روز روزی دوتا خوردم بعد سه روز روزی سه تا وبع ...

نظردکترهامتفاوته

چون‌اینسری‌دکترتوعوض‌کردی.‌‌لابدروالش‌اینجوری

حالا‌فردازنگ‌بزن‌مطب‌دکترت

واقعا من ندیدم کسی نداشته باشه

نمی تونی از مامای دکترت سوال کنی؟

از زینب جونم بپرس فکر کنم یه بار یکی از کاربرا همین سوالو از زینب جون پرسید و خوب راهنماییش کرد

خانما من دلواپسم تو رو خدا کسی بوده که استرادیول داشته باشه و آ اس آ نخوره من فقط دکتر آمپول شکمی آ ...

انوکسا هم همون کارو میکنه  خونو رقیق میکنه 

فک‌کنم اگه مشکل انعقادی چیزی داشته باشی هردورو بدن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آره گلم رفتم قراره شنبه انتقال بدم ان شاالله آندومترم ۱۰ بود فقط نگران اینم چرا برا بعد انتقال بهم ...

ماشالله‌آندومتر‌‌ت‌عالیه

خیلی‌ازدکترهاروالشون‌اینجوریه

خیلی‌خوب..آمپول‌پروژسترون‌جاش‌دردداره

اصلا‌خوب‌نیس‌..‌‌هموناکافیه‌برات‌استرس‌نداشه‌باش

دکترمن‌عوضش‌دوتادوتا‌میده😭😭😭

جمعه میشه ۲۰سیکلم

مرسی عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستای گلم❤ من امروز رفتم پیش دکترم سونو شدم روز ۱۲ سیکل انتقالمه آندومتر تری لاین و ۱۰ میلی ب ...

عزیزم من اکثرا حتی لکه بینی داشتنی هم دوتاشیاف گذاشتم حتی ۳تاهم نکردم نگران نباش.دوز شیاف بیشترهم هست نگاه کنی امپول۵۰میلی هست شیاف ۴۰۰میلی.به نظرمن که دراین حد درد نداره اصلا نترس من خیلی راحت میزدم.قبلش یه یخ بزار تو نایلون بزار رو شکمت.بی حس مانندمیشه بعدش انوکسا رو بزن.البته من که اینکارو نمیکردم و راحت میزدم ولی برا ترسی که داره خوبه کنترل میکنه.هرچقدر هم امپول رو مستقیم واردکنی مستقیم خارج کنی و اروم بزنی کبودیش کمتره.یه بار راست بزن یه بار چپ.من بیشتر سمت راست میزدم چون سمت راست راحت تر بودم.کبودی هم چیزی نیست که درد هم نداره چرا بترسی رنگ پوستت یکم تغییر میکنه دیگه.بستگی به طرز فکرت داره.بعضیا میگن عجب بدبختم من ببین چقدر کبود شده پوستم درحالی که من اصلا حساب نمیکردم میگفتم نه درد داره نه چیزی.خیلی راحت برخوردمیکردم باخودم میگفتم امپول یه لحظه درد داره خیلی بهتر ازکپسولهای بزرگه و...طرز فکرتو مثبت کنی اصلا اذیت نمیشی