2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
آره گلم میتونی جایی بری، همونجا تو مرکز هر چه قدر نیاز باشه بهت زمان استراحت میدن ولی باز هم ازشون ...

زینبی جون من ال دی میخورم و باید روز ۲۱ دکا میزدم امروز روز ۱۹ هستم و لک بینی افتادم بنظرت آمپول رو زودتر بزنم یا ربطی نداره همون ۲۱ بزنم؟ 

خانما کسی هس تو سیکل انتقال باشه واسترادیول بخوره وآ اس آ نداشته باشه

به من آسپرین داد همراه استرادیول ... زنگ بزن به دکترت بگوو

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من گفتن چون لوله هات عفونی هست این مایع رو میریزه داخل رحم و لاپروسکوپی کردن

نه‌بابا

روزچند‌سونو‌کردن‌این‌تشخیص‌دادن؟

من‌روز۶پریودیم‌بود..ازاون‌روزهم‌که‌میله‌برددهانه‌رحمم‌

روزاولش‌خونریزی‌داشتم‌.تاامروزم‌گهگاهی‌‌‌خونابه‌میاد

تاحالا‌هم‌‌‌دکتر‌ندیده‌بود‌اولین‌باربود..

اگه‌برامنم‌عفونت‌باشه‌که‌جنین‌ازبین‌میبره😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما کسی هس تو سیکل انتقال باشه واسترادیول بخوره وآ اس آ نداشته باشه

آاس‌آ‌بایدحتما‌بااسترادیول‌باشه

چون‌میگن‌استرادیول‌خونو‌غلیظ‌میکنه..

براخودت‌میپرسی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آاس‌آ‌بایدحتما‌بااسترادیول‌باشه چون‌میگن‌استرادیول‌خونو‌غلیظ‌میکنه.. براخودت‌میپرسی؟

👌👌👌

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

سلام عزيزان من ١٧ آذر انتقال دادم و منفي شد ديروز روز ارل عادت ماهانه م بود يه چيز گوشتي به اندازه كف دست ازم خارج شد از ديروز همش فشارم پايينه سرم گيج ميره كسي ميدونه چي بوده ؟

كسي اينجوري شده تا حالا 

سلام عزيزان من ١٧ آذر انتقال دادم و منفي شد ديروز روز ارل عادت ماهانه م بود يه چيز گوشتي به اندازه ك ...

لخته خون بود ؟

لخته خون توش رگه هاي گوشتي سفيد رنگ 

یکی از بچه ها گفت آندومتره اون🤔

خودم فكر مي كنم ديواره رحم يا همون آندومتر بوده ولي نمي دونم چرا فشارم پايينه انگار تر دلم خالي شده ...

تقویت کن خودتو

عزیزم هزینه ها فرقی میکرد؟ مطب واسطه دارن؟

بله دارن همه کارهای دونر رو مامای مطب میکنه ....هر دکتری نرخی برای خودش داره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین