2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
فدای تو عزیزم مطمئنا با دعای دوستای گلی چون شما خدا بهم لطف کرده ان شاءالله شما هم به سلامتی نی نی گ ...

الهی که همه ی دوستامون هم مثل شما دلشون شاد بشه وهیچ کسی درگیر دکتر رفتن نباشه .....ممنونم عزیزم 😘

خوب چرا سه روزه انتقال نمیدید منم فقط یه بسته مونده بود دکتر گفت بلاست انتقال بدیم جنین شناس گفت چون ...

نمیدونم😭اون سری جنین شناس گفت میزاریم بلاست شد بعد انتقال میدیم به دکترم گفتم میگه جنینی که در این حد نمونه تو بدن هم نمی مونه حالا میرم قبله انتقال باهاشون دوباره حرف بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای ببخش .برای چی کورتاژ شدی؟انشالله بزودی مامان بشی

بچه م مشکل داشت

تو هفته ۱۳ فهمیدم

انشالله دعا کن واسم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها چقد شیاف پروژسترون بده ... من الان کامل یک ساعت بیشتر دراز کشیدم باز رفتم دسشثیی انگار ریخت 

چقد کثیف کاری داره امپول با اینکه درد داره اما خیلی بهتره....

و اینکه من تا جاییکه میشه مثل تامپون میزارم اون تووو درسته دیگه؟

سلام عزیزدلم ما برای تعیین جنسیت ای وی اف کردیم دیگه نمیدونم میکرو بود یانه ...کلا ۶تاجنین داشتم بعد ...

نازنین جان اون ۴تا ازبین رفت؟یا پسر بودن نخواستی انتقال بدی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ایشالا دعا کن 😊❤️❤️😍 همچنبن برای شما هم بهترین اتفاق بیوفته همه چی و بتونی فراموش کنی❤️

حتما دعا میکنم 

انشالله خدا بهت بچه های سالم و صالح بده

بچه ها چقد شیاف پروژسترون بده ... من الان کامل یک ساعت بیشتر دراز کشیدم باز رفتم دسشثیی انگار ریخت&n ...

عزیزم یک ساعت کافیه جذب میشه. اونی که بیرون میاد تفاله هاشه! 😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نازنین جان اون ۴تا ازبین رفت؟یا پسر بودن نخواستی انتقال بدی؟

راستش من روز انتقال حالم خوب نبود پرسیدمم جواب ندادن اصلا نفهمیدم ازبین رفتن یاپسربودن حتی دکتر هم گفت مهم نیس دیگه همین دوتارو داری کافیه 

بچه ها چقد شیاف پروژسترون بده ... من الان کامل یک ساعت بیشتر دراز کشیدم باز رفتم دسشثیی انگار ریخت&n ...

عزیزم رکتال بزار خیلی بهتره هیچیم نمیاد بیرون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیدونم😭اون سری جنین شناس گفت میزاریم بلاست شد بعد انتقال میدیم به دکترم گفتم میگه جنینی که در این ...

عزیزم مگه شما می جی دی نمیخواستی برای پی جی دی باید جنینا بلاست بشن ...جنین ۳روزه پی جی دی یا پی جی اس نمیشه 

عزیزم یعنی تو این ۶ماه باید دارو هورمونی بخوری؟فیبروکیستیک سینه هستی؟

عزیزم فیبروکیستیک اصلا مهم نیست.قبلا هم بهتون گفتم

انقدر استرس نداشته باش

من خودم فک میکنم بیشتر از شرایط درمانیمون،استرس برامون دردسر سازه!