2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
توکه میتوووووونی 😍😍😍😍😍برای من دیگه تموم شد...ایشالا ایندفعه انتقالت عالی باشه جفت کنجدا بچسبن ب ...

اع‌چراتموم‌شد

دخترنیاری‌که‌نمیشه..‌انشالله‌هرچی‌صلاح‌همون‌بشه

التماس‌دعای‌فراوان‌..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

یه خانمی گفت شب قبل پانکچر نزدیکی داشتیم فرداش که نمونه از همسرم گرفتن جنین کمی تشکیل شد.میگفت باید سه روز قبلش نزدیکی داشته باشید.اما از دکتر پرسیدم چیزی بهم نگفت.توضیح نمیدن.شما نمیدونید چه زمانی نزدیکی داشته باشیم بهتره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز رفتم تست کرونا دادم اگه انشاالله منفی باشه جمعه عزیزم التماس دعا

به‌سلامتی‌انشالله‌بری‌جمعه‌نی‌نی‌هاتو‌بیارخونه

جوجههات‌دوتاشم‌بچسبن‌به‌دل‌مامانیشون

اللهم‌صل‌ال‌محمد‌وعلی‌محمد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
یه خانمی گفت شب قبل پانکچر نزدیکی داشتیم فرداش که نمونه از همسرم گرفتن جنین کمی تشکیل شد.میگفت باید ...

سلام عزیزم 

من ابن سینا رفته بودم کارهای همسرم را پیگیری کنم بهم گفتن سه روز قبل پانکچر انزال داشته باشه و دیگه تا روزش نداشته باشه 

باز حالا اگر می خواین مطمئن تر بشین از مرکزتون سوال کنید 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

یه خانمی گفت شب قبل پانکچر نزدیکی داشتیم فرداش که نمونه از همسرم گرفتن جنین کمی تشکیل شد.میگفت باید ...

عزیزم ،معمولا میگن آخرین نزدیکی سه روز قبل از پانکچر باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسییی عزیزمم😍😍😍 انفاقا میخواستم ازت راهنمایی بگیرم. چه جوری با ترس‌هات کنار اومدی؟ 😀

من ازاول دوقلو میخاستم سونو ساک هم دوقلو دیده شد.توسونوی قلب دوتاش دیده شد اون یکی پشت بوده انگار.ماهم خیالمون راحت بود که دوتاست.تو سونوی ۱۰هفته سورپرایز شدیم گفتن ۳قلو😂همه به مامیخندیدن😂خودم اون موقع خیلی استرس کشیدم.فقط ترس ریداکت داشتم و عوارضش و...ولی یکی از خانم ها تومام گفت اینم یه دورانه میگذره نگران نباش.و منم اروم شدم.بعدش سونو ان ای رفتم میخاستم یکیشو ریداکت کنم.تو سونو اونی که پایین بود ان تی اش بالابود.رفتم مرکزامیددکترمشفق گفت ۳تاشم میتونی نگه داری ولی تو سونو یکیش ان تی بالا داشت گفت ریداکت میکنم سقط شد فردا شوهرت مادرشوهرت و...اینجا نیاد.امضا میگیرم ازتون و....برو به شوهرت بگو ممکنه سقط بشه و.‌‌..اینقدر ترسوند وناراحت شدیم که من ازجلوی شوهرم رد شدم منو ندید.اون شب اینقدر استرس داشتیم و ناراحت بودیم.ولی فرداش رفتیم محب یاس و خیلی راحت ریداکت کرد دکتر.ولی بااینکه یه ماهه لک بینی کامل رفع نشده.شما هم نگران نباش.فقط باید استراحتت زیاد باشه تو دوقلویی.من تقریبا ۴ماهه خونه ام.فقط یکی دوبار بیرون رفتم همش خونه ام

سلام‌عزیزم‌خوبی انتقالت‌انشالله‌کی‌شد؟ عزیزم‌من‌شنبه‌رفتم‌دکتر‌.سونوکرد گف‌آندومترخوبه‌.اماگف‌یه‌ ...

سلام ممنون گلم شما خوبی؟

خب پس نگران نباش عزیزم خدارو شکر که آندومترت خوبه دیگه بیشتر از این به خودت استرس نده و الکی فکر و خیال نکن سعی کن آروم باشی الان دیگه تو سیکل انتقالی هیچی به اندازه آرامش مهم نیست.

من فردا میرم پیش دکترم سونو کنه ببینم رحمم در چه وضعیتیه. فردا روز ۱۲ سیکلمه از روز سومم دارم استرادیول میخورم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن