2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045085 بازدید | 684425 پست
مرسی مهربووووون ❤️❤️❤️ وای میبینی؟؟ تازه پنجشنبه دو تا بادی سفید سایز صفر خریدم. با دو تا شیشه شیر. ...

به‌قول‌آناجون‌گوارای‌وجودت

دارچین‌مامان‌دوتاجوجه‌خوشگلی

باجوجه‌هات‌میشی‌۳نفر..برامنم‌دعاکن‌خدادوقلوبده‌بهم

پسرم‌هم‌داداش‌داشته‌باشه‌هم‌آجی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خب دیگه حست میگفت دوتائن مبارکشون باشه 😍خداحفظشون کنه ..الان کلی ذوق کردید 😍😍😍😍دوست منم سونو ۱۰ ...

نازنین‌جونم‌منم‌میخام😋😋😋

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خوبه انشاالله مثبت بشی کی انتقالته با کدوم دکتر

سلام‌عزیزم.چطوری؟

انتقالت‌کی‌شد؟

سلام دوستان گلم خوبین همگی؟

بچه ها من الان یه ۲۰ روز هست که سینه سمت چپم دقیقا یه قسمتش درد داره و دیروز رفتم ابن سینا دکتر برام سونوگرافی نوشت و انجام دادم و گفت چیزی نیست،ولی من هنوز میترسم

شماها تا حالا این حالت اتفاق افتاده براتون؟

خود به خود درد نداره دست میزنم یا حرکت داشته باشه سینه ام اونوقت درد حس میکنم

نازنین‌جونم‌منم‌میخام😋😋😋

توکه میتوووووونی 😍😍😍😍😍برای من دیگه تموم شد...ایشالا ایندفعه انتقالت عالی باشه جفت کنجدا بچسبن به دلت ...هردوشم دختر باشن واااای ضعف کردم براشون 😃😃😃😃😃😃😃

خب دیگه حست میگفت دوتائن مبارکشون باشه 😍خداحفظشون کنه ..الان کلی ذوق کردید 😍😍😍😍دوست منم سونو ۱۰ ...

اون موقع فکر میکردم برای یکی چند تا چیز نیاز دارم 😁

مرسی عزییزم. دوستت از اذیت‌ها چیزی نمیگه؟ بارداریش سخت نبود؟ ببخش عزیزم همش سوال میپرسم. چند هفته زایمان کرد؟ بچه‌ها خیلی فسقل نبودن؟

اون موقع فکر میکردم برای یکی چند تا چیز نیاز دارم 😁 مرسی عزییزم. دوستت از اذیت‌ها چیزی نمیگه؟ بارد ...

اره دیگه الان هرکدوم جفت باید بخری من عاشق اینم که دوقلو ها هردو یه جنس باشن لباسای گوگولی ست تنشون کنیم....۳۶هفته زایمان کرد یکی ازقلا وزنش کم بود ان ای سی یو رفت ... ولی خب بالاخره یکم مراقبت بیشتری نسبت به یدونه داره استراحت بود کاملا ..

سلام من ماه پیش قبل انتقال تست کرونا دادم مثبت شد بدون هیچ علائمی و انتقالم کنسل شد بعد که آمپول پرژ ...

یکی از عوارض بعدی ابتلا به کرونای بدون علامت بهم ریختگی قاعدگی و تخمک گذاری هستش.تو نت هم سرچ کنی نوشته.ممکنه چند ماه ادامه پیدا کنه.باید با دکترت مشورت کنی بهت دارو بده که تنظیم بشه هورمونها

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم 

یه سوال دارم ازتون.آیا هاشور زدن ابرو و بوتاکس و تتو برای کسی که تو اقدام هستش و یا می خواد میکرو کنه ضرر داره؟ من خیلی رفرنس خاصی براش پیدا نمیکنم.از دکتر خودم هم جرات نکردم بپرسم راستش

نه عزیزم نگران نباش. هر چی بی خیال تر باشی هم تعداد فولیکولات بیشتره هم سایزشون بهتره. مهمترین چیز ب ...

عفونت که رو شاخمه .صدردصد عفونت دارم.ولی یکم بهتر شدم داخلوجوش شیرین و اب میشینم

اره دیگه الان هرکدوم جفت باید بخری من عاشق اینم که دوقلو ها هردو یه جنس باشن لباسای گوگولی ست تنشون ...

سلام عزیزم .شما میکرو کردی یا ای وی اف؟بار اول نتیجه گرفتی؟مشکلتون چی بود؟کدوم مرکز میرید؟ببخش اینقد سوال پرسیدم

بچه ها کسی اینجا پژوهشگاه رویان میره؟دکترتون کیه؟من خیلی استرس دارم دکترم حافظی.قراره چهارشنبه سونو بشم و روز پانکچرو بهم بگن پانکچر بشم.میگن توی رویان احتمال داره دکتر خودت نیاد برای پانکچر یا انتقال هرکسی اونروز باشه کارشو انجام میده.از ماماها و دکتراشون پرسیدم چند روز قبل از پانکچر نزدیکی داشته باشیم جواب ندادن.همسرم آزو اسپرم همون روز که پانکچر کنن از همسرمم نمونه از بیضه میگیرن.شما نمیدونید چند روز قبلش باید نزدیکی باشه؟