2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم بله الان جوابش گرفتم خداروشکر شده بود ۱۰۰۴ . @زینبی_بابا        &n ...

سلام عزیزم خدااااارو هزار مرتبه شکر چندروزه تاپیک نیومدم الان پیام تو پیداکردم منشنم کردی ولی آبی نشده بود ندیدم ....الهی که بارداری خوب و راحتی داشته باشی نینی نازتوصحیح و سالم بگیری بغلت 😍😍😍

یک رب به ده زدم ستروتاید رو.سینال اف رو هم عصر باید بزنم.ترشحات تخمک گذاریم بدون امپولا دکتر زیاد بو ...

نه عزیزم نگران نباش. هر چی بی خیال تر باشی هم تعداد فولیکولات بیشتره هم سایزشون بهتره. مهمترین چیز بی خیالیه. ولی هر وقت دکترتو دیدی بهش بگو که معاینه کنه عفونت نباشه برا انتقالت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم رفتید سونو؟ پریود شدید

آره‌عزیزم‌دیروزرفتم

گفت‌که‌آندومتر‌خوبه

استرادیول‌‌روشروع‌کرد

ببینه‌چطور‌میشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اخه من که طبیعی نمیتونم باردار بشم ای وی افم واقعا سخته صبر ایوب میخواد حالا باردارم بشم ۹ ماه استرا ...

خیلیل‌برااولی‌آی‌وی‌اف‌کردن

دومی‌روخودشون‌اصلا‌نفهمیدن‌کی‌باردار‌شدن

انشالله‌شماهم‌ازاینسری‌هاباشی‌وبارداری‌راحتی‌داشته‌باشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

والای خدای  من چه سورپرایز باحالی 😃😃😃😃پس برو و اون لباسهایی که خریدی نجات کن ...نگران چیزی هم نباش ایشالا سالم و سلامت میان بغلت چقدر دلم دوقلو خواست کاش پیشت بودم به دنیا اومدن بغلشون میکردم 😍😍😍😍😍😍

بله انتقال دادم هفته ۶هستم وای حالا باید تا ۹ماه استفاده کنم خخخ

ای جان

ببین کی دکترت رو میبینی؟ استرادیول رو برات کم میکنه احتمالا که تا چند هفته دیگه قطع شه. اون دو تا ادامه دارن

حتما بهش یاداوری کن داری استرادیول مصرف میکنی. دیگه خودش بهتر تشخیص میده چیکار کنه

والای خدای  من چه سورپرایز باحالی 😃😃😃😃پس برو و اون لباسهایی که خریدی نجات کن ...نگران چیزی ...

مرسی مهربووووون ❤️❤️❤️

وای میبینی؟؟ تازه پنجشنبه دو تا بادی سفید سایز صفر خریدم. با دو تا شیشه شیر. صاحبشون پیداش شد😀

قربونت برم که انقد ماهی. انشالله فسقلیت به سلامت دنیا بیاد ❤️❤️❤️

منم همینطور عزیزم😍 منو از خودت بیخبر نذار گلم

سلام‌عزیزم‌خوبی

انتقالت‌انشالله‌کی‌شد؟

عزیزم‌من‌شنبه‌رفتم‌دکتر‌.سونوکرد

گف‌آندومترخوبه‌.اماگف‌یه‌مایع‌تورحمت‌میبینم

یه‌میله‌برددهانه‌رحمم‌بازکرد..میگه‌‌تنگی‌سرویس‌‌دارم

دیروزیکم‌خونریزی‌داشتم‌‌..ازصبح‌هم‌یکم‌میاد

استرادیول‌داد‌گف‌بخور‌‌ببینم‌چطورمیشه

شنبه‌بایدبرم

مرسی مهربووووون ❤️❤️❤️ وای میبینی؟؟ تازه پنجشنبه دو تا بادی سفید سایز صفر خریدم. با دو تا شیشه شیر. ...

خب دیگه حست میگفت دوتائن مبارکشون باشه 😍خداحفظشون کنه ..الان کلی ذوق کردید 😍😍😍😍دوست منم سونو ۱۰هفته متوجه شده بود دوقلو داره الانم پسرای نازش ۴ماهشونه .آقااا قبول نیس منم دوتامیخوام 😬😬😬😬😬