2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
الهی آمین

سلام عزیرم خوبی من چند بار اومدم سراغت و گرفتم گفتن دیر به دیر میای بلد نبودم صدات کنم ابی بشه 

خوبی عزیزم چه خبرا چیکارا میکنی🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله‌‌همه‌منتظرهای‌گروه فدات‌بشم‌عزیزم‌..‌آره‌خداروهزارمرتبه‌شکر‌ نه....اشتباه‌منونکنیا انشالل ...

شما فاصله بچه هاتون چقدره؟ و با تجربتون چقدر باشه فاصله خوبه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم بله الان جوابش گرفتم خداروشکر شده بود ۱۰۰۴ . @زینبی_بابا        &n ...

مبارک باشه عزیزم احساس میکنم ۲قلو🤗🤗

عزیزم هم من هم همسرم تالاسمی مینور هستیم چندماه پیش با میکرو باردار شدم اما بچه م ماژور شد و دستور ...

الهي عزيزم ان شالله اين دفعه به خوبي و خوشي باردار ميشي و لذتشو ميبري. 

به نظر من pgs خيلي علم خوبيه و آدم با خيال راحت و بدون نگراني انتقال ميده. الان چند تا جنين داري كه ميخاي pgs كني؟ اطلاع داري pgs به كيفيت خوده جنين هم بستگي داره يا نع؟ منظورم اينه كه از بين نرفتن جنين ها موقع pgs به كيفيتشون هم بستگي داره يا خير. 

الهي عزيزم ان شالله اين دفعه به خوبي و خوشي باردار ميشي و لذتشو ميبري.  به نظر من pgs خيلي علم ...

اره خداروشکر ‌که همچین علمی هست واسه ماهایی که واقعا دیگه چاره ای نداریم

۲۲تا جنین دارم برام دعا کن سالم باشن 

فک نکنم جنین که کیفیتش خوب و عالی هست با pgs ازبین بره 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره خداروشکر ‌که همچین علمی هست واسه ماهایی که واقعا دیگه چاره ای نداریم ۲۲تا جنین دارم برام دعا کن ...

خب خداروشكر تعداد جنينات عالي انرژي مثلت بفرست واسشون شك نكن همه چي عالي پيش ميره

خب خداروشكر تعداد جنينات عالي انرژي مثلت بفرست واسشون شك نكن همه چي عالي پيش ميره

باشه عزیزم

دعا کن واسم

انشالله واسه همه بهترینا اتفاق بیفته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

خودت تو چه مرحله ای هستی عزیزم

اره خداروشکر ‌که همچین علمی هست واسه ماهایی که واقعا دیگه چاره ای نداریم ۲۲تا جنین دارم برام دعا کن ...

منم فكر نميكنم جنيني كه كيفيتشون خوب باشه با pgs از بين برن. نگران نباش . 

الان كيفيت جنينات هم ميدوني؟ با جنين شناس مام هم صحبت كن خيالت كامل راحت ميشه

منم فكر نميكنم جنيني كه كيفيتشون خوب باشه با pgs از بين برن. نگران نباش .  الان كيفيت جنينات ه ...

اره اینجا که گفتن جنینات کیفیتشون خوبه

حالا برم ببینم اونجام بهم دلگرمی میدن

خب میدونی خیلی چیزا تغییر کرده

رحمم دستکاری شده

بدنم ضعیف شده

جنینام قراره pgs بشن و طبعا کیفیتشون دستکاری میشه

روحیه ام...

اما من هیجوقت امیدمو ازدست نمیدم و مطمئنم یه روزی مادرشدن قسمتمون میشه

اگه خدا بخواد تو بدترین حالتم اتفاق میفته و اگرم نخواد با بهترین شرایط قسمتمون نمیشه

چند شب پیش تو خواب یه لحظه حس کردم بچه م کنارمه و بیدار شده با دلهره از خواب پریدم که بهش رسیدگی کنم اما...

ولی انقدر حس خوبی بود