2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
خودت تو چه مرحله ای هستی عزیزم

من تو مرحله قبل انتقالم با دكتر عليرضايي .

من هم تو سن بالاي بارداري پسرمو از دست دادم به خاطره مشكلات ژنتيكي. آمينو سالم و كاريوتايپ سالم ولي داخل سونو مشكل ژنتيكي رو نشون داد و از دستش دادم. 

الان هيشكي نميدونه من چه آزمايشي بدم كه ببينم مشكل از كجاست . مثل شما هم بخام pgs كنم ميترسم جنينام ضعيف بشم كلا خيلي درموندم . 

مركز ژنتيك كريمي نژاد هم رفتم گفتن كاري نميشه كرد و آزمايشي نيست فقط بايد دوباره باردار شي و سنو بدي و روند سونو رو انجام بدي همين😔😔😔خيلي نگرانم خيلي سخته 

اره اینجا که گفتن جنینات کیفیتشون خوبه حالا برم ببینم اونجام بهم دلگرمی میدن خب میدونی خیلی چیزا ت ...

آره دقيقا مثل من ولي روحيه كه كلا حرفي واسه گفتن نداره .....

دقيقا روحيتو همينجوري جلو ببر با همين روحيه خوبت قطعا جواب ميگيري. 

تو خواب هم خدا بهت نشون داده كه بلاخره مادر ميشي دور نيست و به زودي برات دست يافتني ميشه . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو مرحله قبل انتقالم با دكتر عليرضايي . من هم تو سن بالاي بارداري پسرمو از دست دادم به خاطره مشك ...

😭😭😭

خیلی دلم گرفت عزیزم

الهی که خدا به دل شکسته ت نگاه کنه 

عزیزم یعنی اونا میگن pgs بگه جنین سالمه و انتقال بدی و بازم ریسک داره؟حتما باید باردار بشی و سونو بدی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آره دقيقا مثل من ولي روحيه كه كلا حرفي واسه گفتن نداره ..... دقيقا روحيتو همينجوري جلو ببر با همين ...

انشالله قسمت هر دومون و همه ی چشم انتظارا

هیچکس از مشکلاتم خبر نداره

همه ظاهر زندگی آدم رو میبینن

اینجا شده خونه ی امیدم همش تو نی نی سایتم

خدایا دوباره روزای شاد و تاپیک بارداری رو قسمتمون کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
😭😭😭 خیلی دلم گرفت عزیزم الهی که خدا به دل شکسته ت نگاه کنه  عزیزم یعنی اونا میگن pgs بگه ...

الهي آمين 

مشاور ژنتيك ميگفت بايد مجدد باردار شي و سونو انجام بدي و تمام مراحل رو بگذروني و ميگفت اين اتفاق خيلي نادره چون كاريوتايپ بچه سالمه و كلا ٣ درصد احتمال داشته كه تو شاملش شدي😞😞

دكتر عليرضايي هم گفت ممكنه pgs جنيناتو ضعيف كنه چون ما علت دقيق اين مشكل رو نميدونيم خيلي پيچيده است و كلا ٣ درصد اين اتفاقي كه واسه تو افتاده ممكنه براي هركسي پيش بياد. 

بازم نميدونم به خدا اصلا كلافم و موندم . 

شايد خودم بگم كه pgs كنن كه خيالم راحت باشه و استرس نداشته باشم بقيش ميسپرم به خدا كه خودش كمك حالمون باشه 

انشالله قسمت هر دومون و همه ی چشم انتظارا هیچکس از مشکلاتم خبر نداره همه ظاهر زندگی آدم رو میبینن ...

ان شالله به اميد خدا به لطف خودش و به همت خودمون. 

دقيقا مثل من همه فك ميكنن چه دختره شاد و بشاش و خوشحاليم ولي از دل داغونم خبر ندارن. 

منم ني ني سايت شده خونه دومم. فقط به عشق اين ميام كه همه همدرديم و همديگرو ميفهميم با تمام وجودمون. 

وقتي يه تفر آزمايشش مثبت ميشه با تمام وجودم خوشحالم و روزم قشنگ ميشه 

اميدوارم اين بتاهاي قشنگ گروه قسمت ما هم بشه و صحيح و سالم و بدون مشكل ما هم مادر بشيم. 

😭😭😭 خیلی دلم گرفت عزیزم الهی که خدا به دل شکسته ت نگاه کنه  عزیزم یعنی اونا میگن pgs بگه ...

نه نميگن pgs كني بازم ريسك داره ميگن pgs جنين ضعيف ميكنه و به خاطره احتمال ٣ درصد pgs نكني بهتره بزار بعدا كه باردار شدي تو غربال گري ها چكت كنيم 

سلام عزیزم منم همدانم  تو فاطمیه تحت نظر دکتر پیله وری ام کلینیک امید چطوره؟دقت میکنن بنظرت بر ...

سلام والا کلینیک که خیلی خوب همه چیزش رو برنامست دقتشون خیلی بالاست من که خدایی راضی بودم هم از پرسنلش هم از دکتر فریمانی 

نه نميگن pgs كني بازم ريسك داره ميگن pgs جنين ضعيف ميكنه و به خاطره احتمال ٣ درصد pgs نكني بهتره بزا ...

انشالله که بهترین برات اتفاق میفته

جنین داری؟

ما این راه رو رفتیم و استرسش فوق العاده بالاست من تمام مدتی که باردار بودم نتونستم لذت ببرم چون همش فکرم این بود که اگه مشکلی باشه

حاضر نیستم دیگه این ریسک رو قبول کنم

یکی از آشناهامون مشکل منو داشت و اولی رو سقط کرد اما دوتای دیگه سالم بودن

اما من واقعا نمیکشم ریسک کنم

نه نميگن pgs كني بازم ريسك داره ميگن pgs جنين ضعيف ميكنه و به خاطره احتمال ٣ درصد pgs نكني بهتره بزا ...

دکتر منم سر میکرو اول بهم پیشنهاد pgs نداد با اینکه ریسکم بالا بود

گفت خدارو چه دیدی شاید سالم بودن

اما اینبار گفت دیگه ریسک نکن و برو بدا pgs چون دید که چقدر داغون شدم

ان شالله به اميد خدا به لطف خودش و به همت خودمون.  دقيقا مثل من همه فك ميكنن چه دختره شاد و بش ...

انشالله عزیزم 

خدا کنه تو این راه هیچکس دست خالی برنگرده

این همه سختی خدا کنه آخرش شیرین باشه

سلام من ماه پیش قبل انتقال تست کرونا دادم مثبت شد بدون هیچ علائمی و انتقالم کنسل شد بعد که آمپول پرژسترون رو قطع کرم پریود شدم......الان چهل روز شده چرا پریود نشدم؟؟؟کس اینطور بوده؟

خدا خودش نظر کنه