2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
ان شاءالله،سه بار هر سه بارم سقط

وای چه سخت....مشکلت چیه عزیزم؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟امروز دکتر برام امپول ستروتاید نوشته گفت چهار روز بزنم صبحا.بنظر شما چه ساعتی خوبه ...

من دکترم گفته بود گونال ها رو ساعت ۴ بزنم. ستروتاید رو ساعت ۱۲. گونال ها رو اطراف ناف میزدم ستروتاید رو تو بازو

سلام عزيزم  ممكنه بگيد به چه علت شما ميخايد pgs كنيد؟ دكتر تشخيص دادن؟

عزیزم هم من هم همسرم تالاسمی مینور هستیم

چندماه پیش با میکرو باردار شدم اما بچه م ماژور شد و دستور سقط دادن

تو هر بارداریم ۲۵ درصد احتمال داره بچه م تالاسمی ماژور بشه

به خاطر همین میخوام pgs کنم و جنین سالم انتقال بدم که انشالله اگه خدا بخواد بچه ی سالم خدا بهمون بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم دو ماه پیش ابن سینا دادم با بیهوشی نگران نباش عزیزم با بیهوشی هیچی متوجه نمیشی خیلی هم کوتاهه ه ...

اا پس برا بیمه تکمیلی نامه بگیرم ازشون ، من فک میکنم با بیهوشی بهتره چون من ۴ سال پیش ک انجام دادم بدون بی هوشی گفتن لوله سمت چپ گرفتگی داره من انقدر درد داشتم ک اصلا طاقت نیاوردم ببینم ک اون گرفتگی باز شد یا ن ولی اگه بیهوش باشی هر چند بار ک بخوان ماده حاجب میزنن

چقدر پیچیده است. آخه من از جنین شناسی پرسیدم روز دوم تعداد سلولها باید چندتا باشه گفت بین دو تا چهار ...

والا تو برگه منم زده ک جنین ها ۲،۴ روزه هستن نمیدونم الان اون ک نوشته چند روزه س 

منم بخاطر شرایطش بدون بیهوشی انجام دادم خیلی هم دردناک نبود البته من لوله هام باز بود و مشکلی نداشتم

والا منم بار اول باز بود لوله هام فقط یدونه از لوله ها گفتن گرفتگی خیلییی کوچیک داره ک با ماده باز میشه ولی افتضاح درد داشت

سلام کسی پودر اینوفولیک استفاده کرده؟دکتر برای نازکی رحم بهم داده میخام بدونم چقد موثربوده براتون؟ ...

من استفاده میکنم عزیزم برا تنبلی تخمدان دکتر بهم داد میگن کلا برا رحم و تخمدان و کیفیت تخمک خوبه استفاده کن، گفته روزی چند شاسه؟

سلام عزیزم بله الان جوابش گرفتم خداروشکر شده بود ۱۰۰۴ . @زینبی_بابا        &n ...

عزززیزم مبارکه منم دونبالت بودم ببینم ازمایشت چی شد پس فقط باید خدا بخواد وگرنه جنین گرید ABC بهانه س برا منم دعا کن با جنین هام باردار بشم 

نه عزیزم‌با این‌شرح‌حال خوب خوبی 😀

😂😂😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خاهش میکنم عزیزم.۴تاقرص خوردم روزی نصفشو.یعنی ۸روز.دقیق یادم نیست ازروز چند خوردم.۲۱تاتخمک۱۹تاجنین ش ...

ممنون گلم❤ از قبل از اینکه پانکچر بشی شروع کردی به خوردن؟

راستی عزیزم سابقه پرولاکتین بالا هم داشتی؟

سلام دخترا خوبین  یه روزایی بود که منم فقط با این سایت بود روزای سختی بود دکتر دارو هووووو ام ...

الهی امین خدارو شکر عزیزم

دقیقا استرس بدترین خیلیا با بیخیال شدن درمان و کارهای عادی روزمره یادشون رفته بود یهو دیدن باردار شدن

بچه ها اصلا استرس نداشته باشین انشااله خدا کمک میکنه به زودی همتون باردارین🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

ای جان دلم چرا ترس؟ انشالله خداییکه بهت بخشیده خودش حافظ و نگهدارشون🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم