2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
منم شوهرم اسپرمش سه درصده حالا دارم آمپولارو میزنم بنظرت فایده داره این چند روز؟ دولتی و خصوصی آآم ...

نه خصوصی دولتی امپولافرق نداره من خودم اینبارگونال وپرگوریس گرفتم. انشالله نتیجه خیلی خوبی بگیری

نه  بابا 😆😆😆😆 چه خبره!!! مگه دوران یائسگی هستیم که ترشح نباشه ببین ترشح رنگ سبز  بوی ...

خداروشکر بو و خارش ندارم. بعد ی چیز دیگه من استراحت مطلقم وقتی دراز کشیدم احساس ادرار ندارم ولی به محض این که میشینم که پهلو به پهلو بشم احساس ادرار میکنم بهونظرت ممکنه عفونت ادراری باشه یا حالت نشسته جنین به رحمم فشار میاره همچین احساسی میکنم؟ راستی شما امپول ریه زدین؟ اگه زدین چند هفته و چندتا زدین؟ حرکت نی نی کم شد؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آستاره جان چرا بی بی زدی 🍳🍳🍳🍳 مگه یادت نیست چند تا از دوستان با بی بی منفی مامان شده بودن

امروز دیگه روز ۱۵ بود زینب جون ،گفتم یه دفعه با جواب آزمایش شوکه نشم  😢😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امید وارم واسه منم عفونت نباشه هوف کی این روزای پر استرس تموم میشه 

استرس نداشته باش خارش و ترشحی که بوی بد نده نباشه مشکلی نیست باز به دکترت بگو من تازه دوشنبه ۳۰ هفتم پر میشه میرم تو ۳۱ هفته این اخریام واقعا تموم بشه بسلامت نینی هامونو بغل کنیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خداروشکر بو و خارش ندارم. بعد ی چیز دیگه من استراحت مطلقم وقتی دراز کشیدم احساس ادرار ندارم ولی به م ...

من اصلا نمیشینم همونطوری پهلو به پهلو میشم و اینکه هیچ آمپولی دکتر نگفته بزن به شما گفته؟ آسپرینم می خوری؟

استرس نداشته باش خارش و ترشحی که بوی بد نده نباشه مشکلی نیست باز به دکترت بگو من تازه دوشنبه ۳۰ هفتم ...

۲۸ هفته نوبت سونوودارم اگه شدید تر شد زنگ میزنم از ماما میپرسم وگرنه که صبر میکنم تا ۲۸ هفته.دیگه زیاد نمونده انشالله بخیر و خوشی میگذره این چند هفته. 

من اصلا نمیشینم همونطوری پهلو به پهلو میشم و اینکه هیچ آمپولی دکتر نگفته بزن به شما گفته؟ آسپرینم می ...

اخه من چون سرکلاژم دکتر گفته امپول ریه بزنم شما که سرکلاژ نیستی نیاز نیست و خطر زایمان زودرس نداری. منم دکتر گفت خوابیده پهلو به پهلو بشو ولی از بند ناف میترسم هر چند این حرفا واسه قدیمه دکترا اصلا قبول ندارن ولی من استرسیم هر کی هر چی بگه باید انجام بدم. اره اسپرین دارم انکسپارینم دارم هر روز. 

اخه من چون سرکلاژم دکتر گفته امپول ریه بزنم شما که سرکلاژ نیستی نیاز نیست و خطر زایمان زودرس نداری. ...

اهاااا ایشالا بسلامت نی نی هامون بغل می کنیم عزیزممممم

زینبی جان میشه منو راهنمایی کنی من هفته ۲۶ بارداریم سرکلاژم هستم دکتر گفت حواست خیلی به ترشحاتت باشه ...

عزيزم ترشحات توي بارداري وحشتناك زياد ميشن اصلا به عفونت فكر نكن ، به احتمال خيلي زياد چون بو نداره همون ترشحات بارداري هست ، من كه بعضي وقتها به خاطر ترشحات زياد مجبور شدم ١٠ ها لباس زيرم رو بندازم دور .

عزيزم ترشحات توي بارداري وحشتناك زياد ميشن اصلا به عفونت فكر نكن ، به احتمال خيلي زياد چون بو نداره ...

اخه واسه من رو لباس زیرم خیلی خیلی کمه این ترشحاتیم که گفتم تو واژنم که دستمال کشیدم دیدم وگرنه بیرون نمیاد زیاد . خودمم هرجا خوندم گفته چون علائم دیگه باهاش نیست اشکاللی نداره. مرسی که تجربیاتتو بهم گفتی گلم

دوستان من میخوام از مرکز مام نوبت بگیرم

دکتر نصر که اولین نوبتش ۲۶ اسفنده و خیلی دیره بین دکتر لاهوتی،علیرضایی،طاهری کدوم رو انتخاب کنم؟ی کمکی بهم کنید ممنونتون میشم

بعد لازمه دفعه اول با همسرم برم ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من فردا با علیرضایی گرفتم  فکر نکنم نیاز باشه همسرت باشه

چه خوب ‌.وقتی تنهام راحت تر میتونم با دکتر حرف بزنم و ارتباط برقرار کنم انقدر که این همسرم میگه اینو بگو اونو بگو چرا اونو اینجوری گفتی خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من دارم از شهرستان میرم تهران صبح کسی میدونه پرگوریس کدوم داروخانه میتونم گیر بیارم اوندفعه ...

زنگ بزن ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی بپرس ازشون بهت آدرس داروخونه رو میدن