2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
آهان پس بد نیست یه دکتر بری خیالت رو راحت کنه

مرسی عزیزم ، پماد کلوتربمازول خریدم استفاده کنم اگه عفونت دارم بره ، مصرف نکنم ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظرت مام آزمایش قبول میکنه پارسال برج 8داده بودم خدا کنه تکرار نکنه دوباره 

نمیدونم عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم من اخرین بار پارسال انتقال دادم پیشش نه ویگرا نداد ۳ تا قرص داد گفت واژینال استفاده کن نمیدونم ...

فدات بشم عزیزم ..اسم قرص ویزارسین ۵۰(سیلدنافیل)نبود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
انشالله‌خدابهترین‌‌راه‌وسرراهت‌قراربده عزیزم‌اگه‌هزینه‌برات‌مشکلی‌نداره‌‌بروتهران نهایتش‌سوئیت‌میگ ...

اصفهانم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
زینبی جان میشه منو راهنمایی کنی من هفته ۲۶ بارداریم سرکلاژم هستم دکتر گفت حواست خیلی به ترشحاتت باشه ...

من از اول بارداریم‌ترشح زیاد داشتم ۱ماهی میشه ببخشید یکم زرد رنگه ولی دیگه مشکلی ندارم دکتر گفت مشکلی نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وااای نه من قبلا انجام دادم پدرم در اومد اصلاااا نمیتونم بدون بی هوشی، ازمایش کرونا خون یا حلقی؟؟

خون عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم هزینه اش هم بهم میگی؟ بیمه هم قبول میکنن یا ن؟

بیمه قبول نمیکنن با بیهوشی حدودا ۷۰۰ .

بدون بیهوشی ۲۸۵ 

۸۵تومنم وسایلشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من مشهد بیمارستان رضوی  اره خدا کنه ۲۰ تا  بالغ باشن  دعا کن عزیزم خیلی جنین برام تش ...

عزیزم شما پزشکت کیه؟ من زمانی که میخواستم انجام بدم کلا سه تا پزشک برا ای وی اف اونجا بودن. هنوز هم همین‌طوره؟ 

عزیزم آره خیلی سخته نمیدونم پس چرا به من ال دی داده! همش نگرانم تخمک گذاری رو بدتر مختل بکنه. من ذ ...

پرگووریس خیلی آمپول خوبیه اصلا نگران نباش هر دکتری ی طرز خاصی دارو تجویز میکنه خیلیا توی سیکلشون ال دی دارن اینکه من نداشتم دلیلشو نمیدونم واقعا

دوستان من میخوام از مرکز مام نوبت بگیرم

دکتر نصر که اولین نوبتش ۲۶ اسفنده و خیلی دیره بین دکتر لاهوتی،علیرضایی،طاهری کدوم رو انتخاب کنم؟ی کمکی بهم کنید ممنونتون میشم

بعد لازمه دفعه اول با همسرم برم ؟

عزیزم من توی عمرم ال دی مصرف نکردم من بیشتر با گونال اف تخمکهام زیاد میشد و مریونال ترکیبی که بهم م ...

عزیزم ۲۲ تا جنینت چی شد؟ همه رو انتقال دادی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻