2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
منم روز دوم که سونو شدم گفت برو روز ۱۳بیا که میشه جمعه گفته امروز برم که روز۱۱هست دیگه امید به خدا

آها خیالم راحت شد عزیزم فکر کردم خیلی دیر گفته برم

شما چند تا استرادیول میخوری در روز؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من چون فقط انتقال باید بدم میخوام با دکتر نصر انتقال بدم اما ویزیت نشدم که ببینم کی ویزیتم رو انجام ...

میشه جنین از بیرون برد نصر انتقال داد؟

کیفیتشو خودشون بررسی میکنن؟

منم جنین دارم بیمارستان آبان ببرم مام برام انتقال بدن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا‌میگن‌روز۹یا۱۰ ببین‌اگه‌دکترت‌هس‌روز۱۰‌برو

خودش گفت برای روز ۱۲ که میفته ۸ام دی از منشی نوبت بگیر🙄

من چون فقط انتقال باید بدم میخوام با دکتر نصر انتقال بدم اما ویزیت نشدم که ببینم کی ویزیتم رو انجام ...

من وقت ویزیت گرفتم با نصر ۱۹ اسفند داد بهم خیلی وقتاش طولانیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
😔😭😔😭😭 برامن‌۲روزاول‌۲تا ادامش‌۳تا.من‌اونسری‌پولیپ‌آوردم‌‌برامنو‌یدونه‌کم‌کرد.منم‌ سیکل‌قبلی۴ ...

وای خدا چه بد یعنی ممکنه بخاطر مصرف استرادیول پولیپ به وجود بیاد؟🥺🥺

آره عزیزم آب زیاد میخورم توکل به خدا

واااا خداروشکر این همه جنین یعنی چی خوب نیست . اصلا به حرفش گوش نکن . چرا پزشکتو عوض نمیکنی ؟ کدوم م ...

من بیمارستان بهمن زیر نظر دکتر عابدی پانکچر شدم و ۲ بار انتقال دادم ک بتام رفت بالا افت کرد تمام ازمایش هارم دادم خداروشکر سالم بودن گفتم اندفعه برم پیش عارفی انتقال بدم شاید روشش فرق کنه ک گفت اینا بی کیفیتن نمیدم انتقال باید بیای پیش خودم دوباره پانکچر شی 

یعنی الان یدونه نی نی داری؟ 😍😍 برای منم4تان قربونشون برم. من بنظرت چیکارکنم خوب شم؟ حسم دست خودم ...

سلام مهربون جون خوبی؟ پستتو دیدم یاد خودم افتادم پریود که شدم نمیخواستم برم تو سیکل انتقال نمیدونم چرا میترسیدم ولی شوهرم باهام حرف زد بعدم انگار که مطمئن باشم بار اول مثبت میشم با روحیه رفتم تو سیکل 

حالا جالبش اینجاست که میگم اگه الان انتقال بدم ان شاالله اواخر شهریور به دنیا میاد کل طول سالتحصیلی رو میرم مرخصی یعنی اینقد مطمئن حرف میزنم🙃🙃 باورت میشه از الان دنبال لباس بارداری تو سایت های خرید آنلاین هستم😶

سلام عزیزم قربونت خوبم شما خوبین؟اره عزیزم باسونو بود.بله کنار هم میزارن و اکثراهرجنین واسه خودش ساک ...

عزیزم ممنون از توضیحات کاملت 

دست دکتر کریمی درد نکنه عجب کار دقیق و حساسی انجام داده

پس نمیشه مثلا یکیشو یه جا دیگه بزارن! 

فقط ان تی بالا بود یعنی چی؟ 

من که گریه کردم. شوهرم میگفت اشکال نداره چرا گریه می کنی. اما حال و روزش نشون می داد حالش از من بد ...

من اینبار اصلا گریه نکردم فقط شب زود خوابیدم صبحم پاشدم انگار نه انگار تازه مهمونی ام رفتم کلی ام با شوهرم گفتیم و خندیدیم چون دفعه پیش خیلی اذیت شدم انقد من گریه کردم اشک شوهرمم دراوردم ولی اینبار اصلا حس نکردیم اتفاقی افتاده 

تنبلی دارم ذخیره ام ۱۲ برا همین میگم کشش ندارم چون هایپر میشم

خوبه که جنینات زیاد میشن منم هایپر شدم خیلی راضی بودم ۲۰تا جنین شد برام