2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
حتما انتقال بده ان شاءالله که اینبار مثبت میشی و نی نی های گلتو صحیح و سالم بغل میگیری به کیفیت نیست ...

اخه عارفی گفت اصلا خوب نیست جنین هات دوباره پانکچر شو😭😭 مثل اب خوردن حرف میزنن

مهر عزیزم

مگه توی مهر پی جی دی نمیکنن؟من جنین هام توی الزهرا هستش ولی ولشون کردم و میخوام دوباره پانکچر شم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ازشون نگذره .فقط و فقط به پول فکر میکنن اصلا به فکر دل نازک و شکننده ی ما نیستن که

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

چی بگم دکترا که براشون عادی هست بالاخره یه انتقال از اول تا آخرش حداقل سه و نیم میشه حالا خدای نکرده منفی که میشیم روحیه نمی مونه اگه خواستی پانکچر شی حتما قبلش تقویت کن خودتو.

ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

خدایا شکرت
سلام دوستان من جواب آزمایشم و گرفتم مثبت بود ان شالله قسمت همتون بشه

مبارک باشه عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خوب با ۴و نیم کاری نداشته باش آندومتر چند بود انتقال داد این مهمه .باید برا شما برا انتقالت زود بجنب ...

۷ونیم‌بود‌‌روز۹

دوروز‌بعدش‌پروژسترون‌شروع‌کردم

من‌باخودم‌میگم‌بخاطراینکه‌پریودیم‌زیادنیس

آندومترم‌خوب‌نمیریزه‌‌من‌باردارنمیشم

چون‌تادوسال‌پیش‌من‌۳روزخونریزی‌زیادداشتم

۲روزمعمولی‌.دوروزم‌لک

اماالان‌چی‌به‌زور۳روزاونم‌درحدمعمولی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم نگران نباش ولی به نظرم فردا برو سونو اگه آندومترت ریزش کرده بود بعد استرادیولو شروع کن. فکر کن ...

باشه‌عزیزم‌‌میرم

آخه‌دکترسونوکرد‌گفت‌آندومترنریخته

من‌اصلا‌درحدلکه‌بینی‌هستم

پریودی‌بایدزیادباشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم بله هم پانکچرم هم انتقالم پیش ایشون بود.من گونال زدم و ذخیره ام خوب بود۲۱تاتخمک۱۹تاجنین ش ...

سلام مامان دوقلوها😊

اون سه تايي كه واست انتقال دادن گريدشون چند بود؟ منطورم كيفيتشون ؟ 

همه جنينات كيفيتشون خوبن؟

باشه‌عزیزم‌‌میرم آخه‌دکترسونوکرد‌گفت‌آندومترنریخته من‌اصلا‌درحدلکه‌بینی‌هستم پریودی‌بایدزیادباشه

منم دوروز بود لکه بینی داشتم گفتم نکنه پری شدم

زنگ زدم مامای دکترم گفت نه حالا نیا این پری حساب نیس

تا خونریزی روان کردی روز دومش بیا که دیواره ریزش کرده باشه

عزيزم، دکتر واسه من با سونوگرافي انتقال داد، دوتا جنين چهار روزه، چقدر هم از وضعيت رحم و جنينها تعري ...

انشاالله که سری بعدکه انتقال میدی خدا دلت رو شاد کنه

درکت میکنم منم دوبار این حس بیخود رو تجربه کردم

من جنینم زده تو برگه پری کامپکت پس چرا سهیلا عارفی میگه خوب نیست 😭😭 یعنی رشد نمیکنه ؟ یعنی شانس ان ...

نههههههه عزیزم مراحل رشد یه چیزه 

گرید یه چیز دیگه 

آخه واسه چی اینو گفته!!!!! 

گرید و مرحله رشد جنینی مجزا از هم هستن، مگر اینکه توضیحات دیگه ایی کنار اون نوشته شده باشه 

عزیزم انتقال بده ان شاء الله مامان میشی 😍 😍 😍 😍 

سلام زینب جون دوتا سوال داشتم من حین انتقال بهم سرم اینترالیپید زدن الان که مثبت شدم فکر کنم بازم ب ...

راستش من فقط میدونم ivig رو بعد از مثبت شدن میزنن از اینترالیپید خبری ندارم

عدد بتا ممکنه کیت آزمایشگاه کم نشون بده 

ممکنه مدل بدنت این جور باشه 

یا ممکنه مدل جنین این جوری باشه 

مهم اینه که 2 برابر شده خدا  رو شکر