2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
اگه‌دوز۵۰هزارگرفتی‌‌هفته‌ای‌یدونه‌بخور مگه‌شما‌‌مدرسه‌‌میرید؟مگه‌آنلاین‌درس‌نمیدید؟

نه عزیزم ما بیشتر حضوری میریم مدیر هم حساسه 

باشه ممنون که گفتی گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ببین منم اندومتریوز گرید ۴ بودم . تجربه من میگه اول باید اندو پاکسازی بشه بعد انتقال بدی . انا جون ه ...

عزیزم اندومتریوز همون چسبندگیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب‌لابدبازآندومترت‌خوب‌بوده‌ من‌یه‌اشتباه‌کردم‌زودرفتم‌بایدروزسومم‌میرفتم اماخب‌من‌سابقه‌دارم‌آندو ...

عزیزم نگران نباش ولی به نظرم فردا برو سونو اگه آندومترت ریزش کرده بود بعد استرادیولو شروع کن. فکر کنم بخاطر ال دی هم میتونه باشه ها چون من هم خودم هم خیلی از دوستانو دیدم که با خوردن ال دی حجم خونریزیشون کم بوده ولی ماه بعدش جبران شده اینم بدون کم بودن حجم خونریزی به معنی ریزش نکردن آندو نیست

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون از راهنماییت عزیزم.اگه خودش ویزیت کنه بعد خودش پانکچر میکنه یا نصر؟

نه فکر کنم باید خود دکتر منتظری بکنه چون اگر نصر قبول میکرد که از اول نمیگفت برو اهدایی

دکتر عارفی هم من شنیدم داره میره خارج شاید برای اون گفته اسفند زنگ بزن 

ب۶ یعنی تاثیر داره؟میترسم بخورم مشکلی برای جنین پیش بیاد.

عزیزم دکتر میگفت صبح همونجا تو تخت حتی قبل از اینکه سر رو بلند کنی نون خشک یا ترد یه چیز خشک بخوری آب معده رو جمع میکنه مانع تهوع صبحگاهی میشه

جدی میگی؟ اخه همش نگرانم نکنه خون رسانی ضعیف باشه مشکلی واسش پیش بیاد . بعد به نظرتون ویتامین ای ۴۰۰ ...

نگران نباش 

منم چند روز اول کارم فقط گریه بود 

دیدم از من کاری بر نمیاد خدا بخواد میمونه 

در مورد ویتامین ای هم نمیدونم ولی اگه دکترت گفته شک نکن حتما بخور 

خداجونم شکرت       
قربونت معمولا تو بارداری ویتامین ای تجویز نمیکنن و بنظر من نیازی نیست  بخوری وزن گیری جنین سه م ...

خوب منم الان تازه رفتم تو هفت ماه. توکل به خدا فعلا منتظر میمونم تا برم سونو ببینم وضعیتش چجوریه واسم دعا کن گلم

نگران نباش  منم چند روز اول کارم فقط گریه بود  دیدم از من کاری بر نمیاد خدا بخواد میمونه ...

فدات بشم انشالله توام زوده زود با خبرای خوب دلت شاد بشه . واسه منم دعا کن واقعا سختی کشیدم دیگه تحمل استرس جدیدو ندارم

@shadennn     @bopo     @زینبی_بابا     و مامان ماهک جون یه ...

لی لا جون من هنوز دکتر نرفتم هفته ی بعد نوبت دارم نمیدونم برام مینویسه یا نه ولی خودم دوست دارم بخاطر آب دور جنین چک بشم، به ماما گفتم سونو ضرر نداره گفت نه چه ضرری اگه بهت استرس نمیده برو

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم ما بیشتر حضوری میریم مدیر هم حساسه  باشه ممنون که گفتی گلم

عزیزم منم معلمم از موقع انتقال مرخصی گرفتم نرفتم مدرسه آنلاین درس میدادم از وقتی هم مثبت شدم که استعلاجی از دکترم میگیرم میبرم اداره برام استعلاجی رد میکنن. اگه نمیخوای مخفی کنی این مسئله رو از اداره باهات همکاری میکنن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام بچه ها من ۲۶ هفتم امروز ماما اومد خونه ویزیتم کرد گفت با دست معاینه میکنم احساس میکنم وزن بچه ۵ ...

عزیزم مگه با دست میشه وزن جنینو فهمید اونم اینقدر دقیق😕😕😕

منم شکمم خیلی بزرگ نشده به مامای بهداشت گفتم به نظرت شکمم کوچیک نیست گفت مگه هفته 24 اندازه جنین چقدره که انتظار داری شکمت بزرگ باشه گفت الان تا نافت اومده اگه بیشتر بیاد که ماه آخر بچه تا پایین حلقت میاد😅😅😅 بعضیا فقط بلدن به آدم استرس بدن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم منم معلمم از موقع انتقال مرخصی گرفتم نرفتم مدرسه آنلاین درس میدادم از وقتی هم مثبت شدم که استع ...

عزیزم خدا نی نی تونو صحیح و سالم بزاره تو بغلتون ان شاءالله🤲شماهم پیش موسی پور رفتین برای بارداری؟