2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چي رو از نو بايد شروع كنم بچه ها من نمي دونم مشكل آندومتريوزه يا شايد از جنينامه  جنينا هم ...

مرکز و دکترت عوض کن هیچوقت از تغییر نترسین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربونت برم رفتم سونو عزیزم.خدا رو هزار مرتبه شکر شنیدم صدای قلبش رو😭😭😭❤❤❤

مبارکه عزیزم انشالله قلب خوشگلش ۱۲۰سال برات بتپه و همیشه شاد باشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزمممم😔😔خیلی خیلی ناراحت شدم جنین داری؟

ممنون عزيزم نه متاسفانه و چون ٥ بار منفي مطلق شده و مشكل آندومتريوز دارم اصلا نمي دونم كدوم مركز و با كدوم دكتر شروع كنم😔😔😔😔البته بعد از عيد منظورمه الان كه خيلي داغونم شوهرمم فعلا راضي نميشه

سلام ثمین جان ممنونم انشاءلله بزودی خبر بارداریتو ببینم تو تاپیک انشاءلله 

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون عزيزم نه متاسفانه و چون ٥ بار منفي مطلق شده و مشكل آندومتريوز دارم اصلا نمي دونم كدوم مركز و ب ...

ای بابا برو مرکز مام اندفعه ببین چجوریه 

ممنون عزيزم نه متاسفانه و چون ٥ بار منفي مطلق شده و مشكل آندومتريوز دارم اصلا نمي دونم كدوم مركز و ب ...

ببین الان دیگه ادامه نده یه تایم به خودت و بدنت استرتحت بده ورزش و تِغذیه خوب و دامه بده

مبارکه عزیزم انشالله قلب خوشگلش ۱۲۰سال برات بتپه و همیشه شاد باشی

ایشالا شمام بزودی بیای و خبر بارداریتو بگی خوشم‌میام انرژی داری و موفق میشی

سلام بچه ها من ۲۶ هفتم امروز ماما اومد خونه ویزیتم کرد گفت با دست معاینه میکنم احساس میکنم وزن بچه ۵ روز عقبه از سنش گفت روزی ی ویتامین ای ۴۰۰ با روزی دوتا ویتامین سی ۲۵۰ بخور. گفت روغن هسته انگور بخور. خیلی نگرانم چیکار کنم وزنش جبران بشه تا دو هفته دیگه که سونو دارم توروخدا راهنماییم کنید

جواب آزم گرفتم بچه ها منفي بود واسه بار پنجم 😭😭😭

متاسفم عزیزم ،میدونم خییییلی سخته ،انشالله دفعه بعد ،جنین داری ؟

چرا همه منفی شدن 😥

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
همه چي رو از نو بايد شروع كنم بچه ها من نمي دونم مشكل آندومتريوزه يا شايد از جنينامه  جنينا هم ...

@زینبی_بابا    

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستای گلم رفتم تکرار  کردم آزمایشمو بتا از ۵۱ شده بود ۱۳۲ ان شاءالله که همه شما حاجت روا ...

الهی شکر عزیزم .انشالله بارداری سالم و به دور از هر استرسی رو بگذرونی و نینی رو صحیح و سالم بغل بگیری

سلام دوستان من ۸ هفتم دو قلو دارم شکمم خیلی درد میکنه مخصوصا دستشویی میرم  فیبروم دارم چیکار ...

@زینبی_بابا  

عزیزم دوستمون رو میتونی راهنمایی کنی 

دکتر من ۱۶ و ۱۸ برام آزمایش نوشته  زود آزمایش ندادی شما ؟

شما جنیناتون چند روزست ؟مال دوستمون فکر کنم ۵ روزه بودن