2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ببین برای انتقال خوبه از ۸تا ۱۲ باشه باید ماله تو ریزش کنه حتما الان

اره

متاسفانه‌ریزش‌نمیکنه

فکرکنم‌کنسل‌بشه‌انتقالم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
باشه سعی میکنم هفته ای حداقل دو تا ویتامین دی جا بدم بین کوهی از قرص هام🤭 آره عزیزم ماشاالله خوب ی ...

اگه‌دوز۵۰هزارگرفتی‌‌هفته‌ای‌یدونه‌بخور

مگه‌شما‌‌مدرسه‌‌میرید؟مگه‌آنلاین‌درس‌نمیدید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال  این درسته که اگه تعیین جنسیت کنیم درصد میکرو یا ای وی اف میاد پایین؟  به ...

ببین گلم شانس داشتن جنین ممکنه کم بشه ولی بعد از تعیین جنسیت، هر سیکل انتقال حدود 46 درصد احتمال مثبت شدن هست و فرقی نداره 😉 

کی گفته کم میشه؟ 

همه چي رو از نو بايد شروع كنم بچه ها من نمي دونم مشكل آندومتريوزه يا شايد از جنينامه  جنينا هم ...

عزیزم مشکل اصلا از آندومتریوز نیست

و جنین بلاست شده هم معنی جنین سالن رو نمیده

گلم از نظر ایمنی و انعقادی بررسی شدی؟ 

همسرتون چه مشکلی دارن؟ 

سلام عزیزان  کسی میدونه تفاوت بین کپسول فرتیل سی ام و فرتیل اید چیه؟ من میخوام ای یو ای انجام ...

سلام عزیزم من اطلاعی ندارم، فقط میتونم با قاطعیت بگم سرخود نخور، این قرصا اصلا معجزه نمیکنن، حتی شانس بارداری رو یک درصد هم بالاتر نمیبرن

فقط فولیک اسید باید مصرف بشه و کمبود ویتامین د3 باید جبران بشه با مکمل 

کلا هر چی دکتر تجویز کنه، اگر گفت نیاز نیست مصرف مکمل ضررداره

سلام دوستان من ۸ هفتم دو قلو دارم شکمم خیلی درد میکنه مخصوصا دستشویی میرم  فیبروم دارم چیکار ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ مبارکتون باشه 

گلم در مورد درد فیبروم حتما با دکتر صحبت کنین، باید تحت نظر باشین 

منم فیبروم داشتم ولی کوچیک بودن

اما شما چون اذیت هستی حتما به دکتر بگو تا چک کنه

ببین گلم شانس داشتن جنین ممکنه کم بشه ولی بعد از تعیین جنسیت، هر سیکل انتقال حدود 46 درصد احتمال مثب ...

تو یکی از تاپیک ها خونده بودم گلم, ولی بازم به نظر شما بهتره تعیین جنسیت انجام بدم یا نه؟! 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم اگر جنین به اندازه کافی رشد نکنه و علتش هم از تخمک باشه راه چاره و د ...

اگر جنین شناس بگه تخمک ضعیف بوده، و اگر fsh بالا نباشه، دکتر پروتکل تحریک تخمدان رو برای پانکچر بعدی تغییر میده 

یا گاهی آزمایش کاریوتایپ میده که ببینه مشکل ژنتیکی نباشه