2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
من پارسال دی ماه رفتم که ۳۶ سالم بود ذخیرم پایین بود طبق آزمایش که مرکز ناباروری داده بودم ۰/۶ بود د ...

خداروشکر عزیزم که نتیجه گرفتی.امیدوارم که تاالان جواب مثبت رو گرفته باشی و دلت شاد بشه.منم میخوام برم پیش عارفی ولی تماس گرفتم گفت اسفند زنگ بزن برای نوبت.خیلی دیره....شما نمیدونی با چه قلقی میتونم زودتر ازش نوبت بگیرم؟ ممنون میشم اگه میتونی کمکم کنی.

از نتیجه آزمایشت منو بیخبر نزار عزیزم.

عزیزم اگر دوست داری مام انجام بدی یه ویزیت همونجا برو پیش دکتر منتظری ممکنه اون قبول کنه

ممنون از راهنماییت عزیزم.اگه خودش ویزیت کنه بعد خودش پانکچر میکنه یا نصر؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چ زیاد معذرت میخوام من تازه این تاپیکو دیدم اگه من بخوابم با آی وی اف تعیین جنسیت کنم هزینش با ...

ن من فقط ۹ تومن دادم ک ۹تا جنینو تعیین جنسیت کردن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
همونجا تکرار کردی عزیزم؟ زنگ بزن از مرکز بپرس. ممکنه بگه دو روز بعد تکرار کنی مجدد 

آره همونجا تکرار شده عزیزم واسه من نیس واسه زنداداشمه خودش طبیعی باردار شده 

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
اهااان اره یادم اومد مبارکه عزیزم بسلامتی اره پدرم درومد تا اخر داشتم فقط وسطا یکم بهتر شدم

همه ی این سختی‌ها به شیرینی بغل کردن نی نی می ارزه،ان شاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه

من پارسال دی ماه رفتم که ۳۶ سالم بود ذخیرم پایین بود طبق آزمایش که مرکز ناباروری داده بودم ۰/۶ بود د ...

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه، دکتر عارفی روزهای یکشنبه و سه شنبه و چهارشنبه مطبه؟ از چه ساعتی ؟ چه روزایی و از چه ساعتی بیمارستان بهمنه؟

نمیدونم‌که‌ دردپریودی‌دارم‌‌.اماخونریزیم‌کمه فکرکنم‌به‌خاطربسرلین‌هس‌نمیزاره‌آندومتربریزه میگم‌‌ب ...

ببین برای انتقال خوبه از ۸تا ۱۲ باشه باید ماله تو ریزش کنه حتما الان

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه ها.روز همتون بخیر.من حالت تهوع شدید دارم تا از تخت بلند میشم کلا می ریزم به هم😭چیکار کنم؟د ...

چرا دوست نداری ب۶ بخور هیچ اشکالی نداری 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود