2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044806 بازدید | 684411 پست
آره گلم تداخل ندارن، من چک کردم برات

زینبی‌جون‌من‌دیروزساعت‌۵‌پریودشدم‌تاالانم‌خونریزیم‌کمه

کمردرد‌وزیردلم‌دردمیکنه‌..اماخونریزیم‌کمه

امروزرفتم‌پیش‌دکی‌براشروع‌سیکل‌انتقال‌سونوشدم‌‌آندومترم

نریخته‌بود‌و ۸بود.‌

نمیدونم‌چیکارکنم‌‌درد‌پریودی‌دارم‌اماخونریزی‌کم

به‌نظرت‌ازبسرلین‌نیس..روزی‌۵۰‌واحدمیزنم

‌‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به تعداد تخمکات داره و وضعیت خودت عزبزم  هرکس یه جوره  ایشالا انتقال دادی شنبه و ی ...

دوروز که اصلا نمیتونم مرخصی بگیرم حالا شاید یه روز رو بتونم 

مرسی گفتید سعی خودم رو میکنم مرخصی بگیرم

برام دعا کنید جنین تشکیل بشه

مرسی عزیزم انشاالله برای شمام مثبت باشه 🤲💖🌹 ابن سینا 

ممنونم گلم 😍انشالله

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به نظر من چون شمام مثل من دو تا داری اصلا ریسک نکن حالا باز خودت میدونی یکی از اقوام ما حتی ای یو ای ...

عزیزم شما با iui باردار شدی؟

من امروز12 روزه که iui انجام دادم هیچ حالتی یا علائمی ندارم

میشه راهنماییم کنید؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
والا لبنیات که همینطوری زیاد میخوریم ولی من قضیه رو اشتباهی فهمیده بودم فکر میکردم باید بعد پانکچر د ...

به منم گفتن بعدش بخور ولی من قبلشم خوردم هایپر نشدم خدا رو شکر ایشالله جنین های تپلی برات تشکیل بدن 

من 14 تا تخمک داشتم

منم درد داشتم داشتم منفجر میشدم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
سلام خانمای عزیز دکترم دو روز قبل پانکچر برام قرص  کابرلین تجویز کرد شبی یک عدد 6 تا بود امروز ...

من‌وقتی هایپر شدم همین قرص رو داده بود بهم 

همون تعدادی که برات تجویز کرده رو مصرف کن اگه میخواست استفاده نکنی بعدش تعداد کمتر میداد 

برا هایپری خوبه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بعد از هیسترو و خراش بهت به غیر از آنتی بیوتیک استرادیول نداد

نه مام جان حتی انتی بیوتیکم نداد منم تو فکر بودم چرا نداد 

ولی بعد هیسترو یه سرم وصل کردن میگم حتما وریدی داده 

دوروز که اصلا نمیتونم مرخصی بگیرم حالا شاید یه روز رو بتونم  مرسی گفتید سعی خودم رو میکنم مرخص ...

ایشااالا عزیزم همه چی خوب پیش بره ‌‌و کنجدات بشینن تو دلت تا نه ماه

قربونتون ممنونم دعای خیر شما دوستای گلم همیشه همراهم بوده ان شاءالله همتون نتیجه بگیرید و منم از خوش ...

سلام عزيزم منم طبعم خيلي سرد و معمولا كف پا ودستم يخه دكتر زرنگار شما رفتي كجا هست مطبشون ؟

تو چند جلسه درمان شدين ؟ فكر ميكنين موثر بود در بارداريتون ؟ چه كارايي براتون كردن؟