2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
من مطب دكتر رزاقي ميرم ولي جنينام ابن سينا ست و دو بار شو ايشون انتقال دادن و منفي شد

ببین منم اندومتریوز گرید ۴ بودم . تجربه من میگه اول باید اندو پاکسازی بشه بعد انتقال بدی . انا جون هم به همین صورت بود منم همین . اگه جنین فریز داری فقط برو پیش دکتر آصف جاه . تو اندومتریوز حرف اول و میزنه تازمانی که لگن و بدنت درگیر اندومتریوز باشه امکان بارداری ضعیفه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی با آی یو آی دو قلو دختر شد؟ یکی تو مطب دکترم هم میومد بعد دوتا دختر با آی یو آی دوباره سونو گف ...

بله با ای یو ای دوتا فولی داشت دو تاشم گرفت والله من ابن سینام اونجام کارش خوبه حالا توکل به خدا ببینم چی میشه

به منم گفتن بعدش بخور ولی من قبلشم خوردم هایپر نشدم خدا رو شکر ایشالله جنین های تپلی برات تشکیل بدن& ...

خدارو شکر 

ممنونم انشالله

من تنبلی تخمدانم دارم شنیدم میگن اوناکه تنبلی دارن هایپر میشن نمیدونم چقدر درسته

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من‌وقتی هایپر شدم همین قرص رو داده بود بهم  همون تعدادی که برات تجویز کرده رو مصرف کن اگه میخو ...

عهه ممنونم که جواب دادی عزیزم باشه حتما❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خدارو شکر  ممنونم انشالله من تنبلی تخمدانم دارم شنیدم میگن اوناکه تنبلی دارن هایپر میشن نمیدو ...

منم تنبلی دارم ولی هایپر نشدم 

به میزان دارو هات بستگی داره تخمدانت زیاد فعال شده

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
بله عزیزم اون قرص عوارض هایپری رو کم میکنه چند تا تخمک داشتی به سلامتی

آهان ممنونم عزیزم از پاسخگوییت

23 تا

نه گلم من ای یو ای نبودم یکی از اقوام انجام داده خدا بزرگه به علایم نیست

مرسی عزیزم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
قربونتون ممنونم دعای خیر شما دوستای گلم همیشه همراهم بوده ان شاءالله همتون نتیجه بگیرید و منم از خوش ...

عزیزم تبریک میگم♥️ شما همونی هستی ک گفتی دکتر عابدی اومد گفت جنین هات خوب نیستن؟؟ الان مثبت شدی؟ اخه منم پیش عابدی جنین دارم ولی خوب نیست کیفیتشون

من‌شوهرم واریکوسل گرید سه داشت عمل کرد کلا یک سال صفر شد اسپرمش .اومدیم رویان‌گفتن اصلا نباید واریکو ...

دقیقا مثل همسر من خدا از تین دکترا نگذره ک با قطعیت میگن عمل باید بشه همسر من قبلش خیلی بهتر بود دیکه خوب نشد