2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم‌نگوو‌اینجوری این‌روز‌ها‌‌هم‌میگذره‌‌.. منم‌بعضی‌اوقات‌میگم‌خدایای‌ما‌بااونا‌فرق‌داره😔😔😔 ...

آخه دیگه سقف امتحانات الهی من پر شده والا 

من بنده ناشکری نیستم ولی واقعا ی جاهایی آدم کم میاره 

الان من به ی درجه رسیدم که از انتقال دادن میترسم با اینکه همسرم هرگز هرگز حتی یکبار هم نه طعنه زده نه گلایه که چرا نشد چرا نمیشه همیشه هم گفته بیخیال دختر غصه نخورا و روحیه داده ولی من میترسم دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من طاقتم نیومد و امروز رفتم سونو قلب

متاسفانه فقط یه ساک بارداری خالی بود

سن بارداری رو ۵ هفته و ۴ روز پیش بینی کرد

این یکی هم پوچ شد

حالا مرکز میگه ده روز دیگه صبر کنم

کسی شرایط منو داشته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعااا این‌دیگ‌نامردیه پس‌دل‌ماها‌چی خداازشون‌نگذره

مهم مثبت شدنه برا اونا آخه دل ما چه ارزشی داره براشون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من طاقتم نیومد و امروز رفتم سونو قلب متاسفانه فقط یه ساک بارداری خالی بود سن بارداری رو ۵ هفته و ۴ ...

عجله نکن عزیزم .تا هفته هشت جا داری والا ‌.میدونم سخته و طاقتت کم شده ولی صبور باش

انشالله‌دکترتو‌عوض‌میکنی‌وجواب‌میگیری‌به‌امیدخدا منم‌امروزهمین‌فکرومیکردم.بایدخدابخاد افغانی‌ها‌رو ...

عزیییزم....واقعااا....یبار یه بنده خدای زباله گردی رو دیدم یه بچه به کولش بسته بود و از اونطرف باردار هم بود و تا کمر  توی سطل زباله رو میگشت    ....واقعااااا چرااااا؟؟؟؟؟

عزیزم‌۴۲ سال‌که‌سنی‌نیس کاش‌اسرار‌میکردی‌میخام‌شانسمو‌امتحان‌کنم انشالله‌خودت‌مثل‌لیلا‌جون‌‌باردار ...

ممنون صاحل جون.من خواهر خودم بچه دومشو 42 سالگی آورد و یکسال بعدش هم دوباره ناخواسته باردار شد که دیگه به خواست خودش نگه نداشت.دوبار از شهر خودمون کیلومترهارو کوبیدم تا اونجا رفتم اصرار هم کردم  ولی حرفشون عوض نشد که نشد....من سالهاست سبک زندگی سالمی دارم ، ورزش هم که از نوجوانی اهلش بودم  و کاملا احساس خوب و سلامتی از خودم دارم ....نمیدونم حکمت این مشکل چیه؟؟؟؟

عزیییزم....واقعااا....یبار یه بنده خدای زباله گردی رو دیدم یه بچه به کولش بسته بود و از اونطرف باردا ...

😔😔😔😔😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنو صاحل جون.من خواهر خودم بچه دومشو 42 سالگی آورد و یکسال بعدش هم دوباره ناخواسته باردار شد که دیگ ...

قسمتمون همین بوده   

ممنون صاحل جون.من خواهر خودم بچه دومشو 42 سالگی آورد و یکسال بعدش هم دوباره ناخواسته باردار شد که دی ...

فدای‌توبشم

انشالله‌خداخودش‌سوپرایزت‌کنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اصلا به نظرتون ممکنه تشکیل شه؟

آره عزیزم حتما .مثبت فکر کن بخدا قسم خیلیا رو دیدم تا هفته هشت صبر کردن و نینیشون توی دلشون جا خوش کرده

قسمتمون همین بوده    

منم‌دیگ‌به‌این‌نتیجه‌رسیدم

دوبسته‌جنین‌دارم‌..ایناهم‌نشه‌

ول‌میکنم‌میچسبم‌به‌زندگیم..