2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من طاقتم نیومد و امروز رفتم سونو قلب متاسفانه فقط یه ساک بارداری خالی بود سن بارداری رو ۵ هفته و ۴ ...

عزیزممم امروز به حساب انتقال چند روز گذشته؟ 

یعنی پل جنین دیده نشد؟

شاید واقعا باید صبر کنی. مگه قبلا سابقه پوچ داشتی که این طور میگی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قسمتمون همین بوده    

ثمین جون نگو توروخدا ....آخه چرا؟؟؟؟....من همش دارم فکر میکنم که چرا باید از ما چند تا خواهر که همشون در بهترین شرایط دوتا و سه تا بچه آوردن فقط من باید اینجوری بشم!!!!!!!

منم‌دیگ‌به‌این‌نتیجه‌رسیدم دوبسته‌جنین‌دارم‌..ایناهم‌نشه‌ ول‌میکنم‌میچسبم‌به‌زندگیم..

من ۳بسته دارم 

۳تا توی ابن سینا

۲تا رویان 

۲تا هم الزهرای رشت

ولی همشون رو ول کردم میخوام دوباره پانکچر شم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من ۳بسته دارم  ۳تا توی ابن سینا ۲تا رویان  ۲تا هم الزهرای رشت ولی همشون رو ول کردم میخ ...

عزیزم چرا نمیخوای با همینا انتقال بدی؟ میتونی جنین هاتو از رویان و ابن سینا ببری مام که نصر برات انتقال بده. بیشتر از نصف راهو رفتی. دیگه ریسک اهدایی هم نداره.

آخه دیگه سقف امتحانات الهی من پر شده والا  من بنده ناشکری نیستم ولی واقعا ی جاهایی آدم کم میار ...

الهی‌فدات‌بشم

میدونم‌عزیزم‌میشناسمت‌...

خداهمسر‌خوبتوبرات‌نگه‌داره

من‌با وجوداینکه‌یبارمنفی‌شدم

دیروزپریود‌‌شدم‌استرس‌افتاده‌بجونم‌..منفی‌بشه‌چه‌کنم

عزیزم‌به‌خداآرزومه‌‌مثبت‌شدن‌دوستای‌خوبمو‌ببینم‌‌

اماعزیزم‌اگه‌جنین‌داری‌نترس‌بروانتقال‌بده

دیگه‌مشکلت‌تومیدونی‌چیه‌.انشالله‌خدابخاد‌مثبت‌میشی

ومیمونه‌برت..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من ۳بسته دارم  ۳تا توی ابن سینا ۲تا رویان  ۲تا هم الزهرای رشت ولی همشون رو ول کردم میخ ...

چرااا‌گلم

کیفیت‌ندارن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزممم امروز به حساب انتقال چند روز گذشته؟  یعنی پل جنین دیده نشد؟ شاید واقعا باید صبر کنی. ...

آره دوبار بارداری پوچ داشتم

طبیعی باردار شده بودم

نه پل جنین دیده نشد

فقط ساک حاملگی

من به خیالم باید ۷ هفته و ۴ میشدم

اما سونو گفت ۵ هفته و ۴

سلام‌عزیز‌دلم ممنونم‌..شماخوبی گل‌پسرمون‌خوبه والا‌دیروز۵بعدازظهرپریودشدم‌امروز‌بعدازظهربرم‌پیش‌د ...

بسلامتی 

مام خوبیم امروز برو حتما پیشش ببین چی میگه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ثمین جون نگو توروخدا ....آخه چرا؟؟؟؟....من همش دارم فکر میکنم که چرا باید از ما چند تا خواهر که همشو ...

چی بگم خواهر حق داری والا توی کل نسل ما رو ببینی هیچکس مشکل ما رو نداره ولی ما اووووف 

چی بگم 

حرف بزنم میشه کفر حرف نزنم خونم به جوش میاد 

همون بگم قسمت بهتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....