2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه عزیزم چندین ماهه که خودش ویزیت نمیکنه. من چون با دکتر علیرضایی یه بار ویزیت شدم و یه شناخت کوچولو ...

اوکی عزیزم مرسی خواهری خیلی لطف کردی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
👏🏻👏🏻👏🏻ما بي صبرانه منتظره جواب مثبتت هستيم. انرژي مثبت برات ميفرستيم❤️

مرسی عزیزم   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تا چن روز بعد هیسترو و خراش لکه بینی طبیعیه؟  کسی خراش داده با هیسترو ؟

من اونماه داشتم همون روز فقط لکه بی‌نی داشتم دردشم با مفنامیک قابل تحمل بود

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ثمین جون منم مثل خودت الان موندم که پیش کدوم دکتر برم .چهار انتقال منفی داشتم سه بارش با طرازی و یکب ...

لی لا جون هم گفتن برو مام.چرا اهدایی؟به خاطر ۴بار منفی پیشنهاد اهدایی دادن بهت یا ذخیرت پایینه؟

من ذخیرم ۵.۶ هستش یکماه میشه آزمایش دادم یعنی ممکنه به من هم پیشنهاد اهدایی بدن بخاطر منفی های زیادم؟میدونم اصلا چیز بدی نیستا ولی من بی منطقم توی این مورد .تنها چیزی که ممکنه منو از بچه آوردن منصرف کنه شاید اهدایی باشه همیشه به این پیشنهاد عکس العمل نشون دادم میدونم خودمم فکرم و کارم اشتباهه ولی برا خودم نقص میبینم این موضوع رو.خیلی کوته فکریه حرفم میدونم خودم ولی مغزم قبول نمیکنه .همیشه هم وحشت دارم از این موضوع

سلام عزیزم خوبی؟ بسلامتی کیه انتقالت؟

سلام‌عزیز‌دلم

ممنونم‌..شماخوبی

گل‌پسرمون‌خوبه

والا‌دیروز۵بعدازظهرپریودشدم‌امروز‌بعدازظهربرم‌پیش‌دکی

ببینم‌چی‌میگه..

خونریزمم‌زیادنیس..نمیدونم‌ازبسرلین‌هس‌

دکترمم‌‌روزهای‌زوج‌هس..اگه‌امروزنرم‌بایدچهارشنبه برم

چهارشنبه‌هم میگن‌‌بارنندگی‌هس‌..میترسم‌نتونم‌برم

خلاصه‌باخودم‌درگیرم..‌به‌نظرت‌چیکارکنم؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
لی لا جون هم گفتن برو مام.چرا اهدایی؟به خاطر ۴بار منفی پیشنهاد اهدایی دادن بهت یا ذخیرت پایینه؟ من ...

من خودم انتخاب کردم که برم مام و دلیلشون برای این پیشنهاد : فقط و فقط سنمه.ذخیرم 1.8 وضعیت رحمم به نقل از خودشون عالیه و هیچ مشکلی ندارم.میدونی چیه من فکر میکنم اینا با همین کارا آمار مثبتشون رو بالا میبرن و به سن و یا مشکلهای حاد گیر میدن و میگن فقط اهدایی وگرنه کسی که مشکل حاد و یا سن بالا نداره که باردار شدنش خیلی هم کار شاقی نیست.منم با نظر شما موافقم و برام سخته اهدایی رو بپذیرم چون به نظر من 42 سال برای میکرو خیلی دیر نیست و میتونم فقط یکبار دیگه شانسمو امتحان کنم.حتی وقتی منو فرستادن واحد اهداشون و اونجا با مسوولش صحبت کردم که نمیخوام.یه جوری تلویحا گفت اصرار اینا برای بالا بردن آمار مثبتاشونه.نمیدونم چی بگم شاید هم من در موردشون اشتباه فکر میکنم.

دارچین جون حق داری خیلی استرس آوره انگار آدم وقتی علامتی داره فکر می‌کنه حتما اون تو خبری هست😁 م ...

عزیزم متاسفم که درکم میکنی، اما انشالله که خیره    

امیدوارم ما از اون خوش شانس هاش باشیم که تو بارداری اذیت نمیشیم. ایشالله فردا هم میای میگی چندتا چندتا قلب دیدی   

ثمین جون منم مثل خودت الان موندم که پیش کدوم دکتر برم .چهار انتقال منفی داشتم سه بارش با طرازی و یکب ...

انشالله‌دکترتو‌عوض‌میکنی‌وجواب‌میگیری‌به‌امیدخدا

منم‌امروزهمین‌فکرومیکردم.بایدخدابخاد

افغانی‌ها‌رودیدی‌نه‌بهداشت‌دارن‌.نه‌خورخوراک‌خوب‌میخورن

البته‌یکسری‌هاشون‌من‌دیدم‌میگم‌..مدام‌سوسیس‌و‌غذاهای‌

بی‌ارزش‌میخورن..بعضی‌‌هاشون‌توخونه‌زایمان‌میکنن

اماسالی‌یبار‌بچه‌میارن..

حالا‌ماایرانیا‌بدبختیم‌دیگ‌هزارجورمکمل‌وخورد‌وخوراک‌خوب

ازاینورصدتامریضی‌داریم‌..ناباروری‌داریم

به‌خدااینجور‌چیزهافکرمیکنم‌دیونه‌میشم😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من خودم انتخاب کردم که برم مام و دلیلشون برای این پیشنهاد : فقط و فقط سنمه.ذخیرم 1.8 وضعیت رحمم به ن ...

آخه ذخیره تخمدان شما هم باتوجه به سنتون اصلا کم نیست با همین ذخیره ۲بار شیرین میتونن پانکچر کنن .همون به نظر منم دلیلشون آمار مثبتشونه وگرنه چه دلیل دیگه ای هست 

حداقل میتونن پی جی دی کنن جنین هاتونو و سالم هاشو انتقال بدن .با تموم احترامی که برا بقیه و برا نظر بقیه قائلم منم نمیتونم در مورد اهدایی با خودم کنار بیام .

من آدم نمیشم  

انشالله‌دکترتو‌عوض‌میکنی‌وجواب‌میگیری‌به‌امیدخدا منم‌امروزهمین‌فکرومیکردم.بایدخدابخاد افغانی‌ها‌رو ...

آخ که چقدر دلم سوسیس خواست والا من سالهاست سوسیس هم کوفت نکردم و به این درد دچارم کاش اندازه اونا پیش خدا عزیز بود والا اوووووف

من خودم انتخاب کردم که برم مام و دلیلشون برای این پیشنهاد : فقط و فقط سنمه.ذخیرم 1.8 وضعیت رحمم به ن ...

عزیزم‌۴۲ سال‌که‌سنی‌نیس

کاش‌اسرار‌میکردی‌میخام‌شانسمو‌امتحان‌کنم

انشالله‌خودت‌مثل‌لیلا‌جون‌‌بارداربشی

والا‌عمه‌من‌توسن‌۴۵‌سالگی‌زایمان‌کرده‌بعددوسال‌یائسگی

ازدرگاه‌خداناامیدنباش

عزیزم‌۴۲ سال‌که‌سنی‌نیس کاش‌اسرار‌میکردی‌میخام‌شانسمو‌امتحان‌کنم انشالله‌خودت‌مثل‌لیلا‌جون‌‌باردار ...

مرکز مام با اصرار هم قبول نمی کنه چون نمیخواد آمار منفی داشته باشه .

خدایا شکرت
آخ که چقدر دلم سوسیس خواست والا من سالهاست سوسیس هم کوفت نکردم و به این درد دچارم کاش اندازه اونا پی ...

عزیزم‌نگوو‌اینجوری

این‌روز‌ها‌‌هم‌میگذره‌‌..

منم‌بعضی‌اوقات‌میگم‌خدایای‌ما‌بااونا‌فرق‌داره😔😔😔

نمیدونم‌شایداینم‌امتحان‌الهیه😔

مرکز مام با اصرار هم قبول نمی کنه چون نمیخواد آمار منفی داشته باشه .

واقعااا

این‌دیگ‌نامردیه

پس‌دل‌ماها‌چی

خداازشون‌نگذره