2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
هر دکتری بگی انجام میده من علیرضایی رو گفتم همشون خوبن 

یعنی هر دکتری که من بخوام ویزیت میکنه ولی انتقالمو میتونم بگم میخوام دکتر نصر انجام بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم از پاسخت عزيزم.  جواب اين آزمايش ها نشون داد جهش ژنتيكي؟  خب چرا دز رو بهت درست ن ...

آره عزیزم توی همین آزمایشات تکمیلی مشخص شد 

والا چی بگم همه ی پزشکا هم خودشونو علامه ی دهر میدونن هر چی هم پیشنهاد میدم بهشون میگن خانم فلانی ما دکتریم بعد تهشمن دکتر تر میشم .تصمیم گرفتم اینبار فقط برم انتقال بعد خودم برا خودم دارو تجویز کنم خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ثمین جون...خوش اومدی عزیزم.خدارو شکر که بیماری به خیر از سرت گذشته.الان بهتر شدی؟ایشالا که با ا ...

سلام عزیزم ممنونم خواهری واقعا خداروشکر.عزیزم من برا پانکچر مجدد رفتم پیش دکترم که بهم مرکز معرفی کنن دکترم همسرمو برا تاییدیه آی وی اف فرستاد پیش دکتر پیران ویسه ایشون همسرمو سونو کرد گفت واریکوسل گرید ۳ بیضه چپ.سریعا عمل.گفتم دکتر من ۳۶سالمه  اجازه دارم اول پانکچر شم بعد عمل کنید واریکوسل رو ؟گفت مطلقا

گفت با ایتن وضعیت همسرت احتمال بارداری۷٪هست اونم نهایت تا ۲ماه و نیم بیشتر بارداریت طول نمیکشه و سقط میشه.

عزیزم همسر من سال ۹۲ واریکوسل گرید ۳بیضه چپ داشت که عمل کرد دقیقا همون واریکوسل رو با همون گرید مجدد عمل کرد دکتر باور نمیکرد یکبار عمل شده همین واریکوسل.اگر جای عملش نمونده بود حرفمو قبول نمیکرد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات لی لا جون الحمدالله از دیروز دیگه خودم کارهامو میکنم انقدر بدحال بود که حتی حموم هم خودم نمیتون ...

همه موارد رو بررسی میکنن ثمین جون. آمار مثبت هاشونم خیلی بالاست. سرم رو نمیدونم اما اگه تونستی یه ویزیت حتما مام برو. شرایطت رو بگو آزمایشاتم نشون بده. اگه به دلت نشست ادامه بده اگرم نه که نهایتا یه ویزیته دیگه. فقط خود دکتر نصر دیگه ویزیت نمیکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم برعکس از اینکه دکتر بهم پردنیزولون داد نگران بودم گفتم تو این اوضاع کرونا ضعف سیستم ایمنیم کم بو ...

پردیانازول‌خوبه‌‌عزیزم‌احتمال‌‌مثبت‌شدن‌روبالا‌میبره

توکل‌برخداانشالله‌هیچی‌نمیشه

خودت‌وهمسرت‌زیادبیرون‌نرید..مراقب‌باشید

فدای‌تو‌..انشالله‌همگی‌مثبت‌بشیم‌.خستگیمون‌دربیاد

چون‌دیروز‌ساعت‌۵‌‌بعدازظهرپریودشدم‌‌‌‌‌‌‌نمیدونم‌امروز‌میشم

روز‌دوم..

چون‌دکترم‌‌‌روزهای‌زوج‌هس‌‌‌‌.اگه‌نرم‌بایدچهارشنبه‌برم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من امگا۳ و ویتامین ای رو از دیروز شروع کردم ولی اون یکیا رو خیلی وقته میخورم حدود یه ساله از وقتی هم ...

ویتامین‌دی‌هم‌بخور

استرس‌اینکهه‌‌آیاهمچی‌خوب‌پیش‌میره؟

آیا‌مثبت‌میشم؟

خسته‌شدم‌دیگه..کل‌زندگیمو‌گذاشتم‌تواین‌راه

۵سال‌ازجوون‌رفت‌..نفهمیدم‌کی‌۳۰‌سالم‌شد..

توکل‌برخدا‌هرچی‌صلاحم‌باشه...

انشالله‌نی‌نی‌هاتومیاری‌خونه‌وبعد۹ماه‌میگیری‌بغلت‌جوجتو

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
همه موارد رو بررسی میکنن ثمین جون. آمار مثبت هاشونم خیلی بالاست. سرم رو نمیدونم اما اگه تونستی یه وی ...

عه شانسه منه که.پس پیش کدوم دکترش برم به نظرت برا ویزیت اولیه؟

عه شانسه منه که.پس پیش کدوم دکترش برم به نظرت برا ویزیت اولیه؟

نه عزیزم چندین ماهه که خودش ویزیت نمیکنه. من چون با دکتر علیرضایی یه بار ویزیت شدم و یه شناخت کوچولو پیدا کردم واسه همین ایشون رو پیشنهاد میدم. هم خیلی ماهه هم با سواد. قشنگ میشینه حرفات رو گوش میده و جوابت رو هم میده. پرونده ات و همه آزمایشاتم کامل ببر پیشش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ویتامین‌دی‌هم‌بخور استرس‌اینکهه‌‌آیاهمچی‌خوب‌پیش‌میره؟ آیا‌مثبت‌میشم؟ خسته‌شدم‌دیگه..کل‌زندگیمو‌گ ...

سلام عزیزم خوبی؟ بسلامتی کیه انتقالت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام . شما سزارینهاتون با بیهوشی بود یا بی حسی کدوم بهتره؟

من بی حسی بودم عالی بود نی نی رو میارن پیشت اندفعه حتما بی حسی می کنم 

بسلامتی چند اسفندی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم ممنونم خواهری واقعا خداروشکر.عزیزم من برا پانکچر مجدد رفتم پیش دکترم که بهم مرکز معرفی کن ...

ثمین جون منم مثل خودت الان موندم که پیش کدوم دکتر برم .چهار انتقال منفی داشتم سه بارش با طرازی و یکبارم با صفارزاده.الان میخوام دکترمو عوض کنم.بت پیشنهاد میکنم بری مرکز مام.من رفتم ولی چون پیشنهاد تخمک اهدایی دادن نمیتونم اونجا ادامه بدم.مگه خدا خودش دیگه مارو از لیست انتظار بیرون بیاره .همه اینا وسیله هستن ....خودش باید بخواد.