2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم انتقال دومم بود البته دیگه جنین هم ندارم.دفعه پیش بی بی چک کامل مثبت شد که لک بینی پیدا ک ...

منم دفعه پیش مثبت شد بیبی چکم ولی بعد منفی ..انشاالله بتات خوب بره بالا ..دعا کن مثبت بشم دیگ جنین ندارم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خب‌بخان‌‌هم‌میشه‌اینکاررو‌کرد بازچنددرصداحتمالش‌بیشترمیشه امانمیدونم‌چرانمیکنن..پس‌چطور‌توآیوآی‌تع ...

اهان پس برا منم اینکارو نکردن ینی؟؟برا من میکرو بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. خوبین؟ بچه‌ها من دچار وسواس و اضطراب شدم. نگرانم که نکنه اتفاقی بیفته و نکنه حتی همین الان اف ...

سلام عزیزم بعد مدتها اومدم دیدم بارداری الحمدالله

دیگه بی زحمت فکرای منفی رو از خودت دور کن جای نینی خوبه تو چرا ناراحتی .کتک میخوایا

به به سفر شمالم که رفتی چشمم روشن.دختر مراقب باش من ی شمالی اینجا اوضاع خیلی خرابه ها از بابت کرونا هر آماری هم میدن دروغه .خود من درگیر شدم در حد مرگ پیش رفتم .واقعا زنده موندنم معجزست خیلی مراقب خودت و نینی توی دلت باش عزیزم الهی سروقت نینی خوشگلتو بغل بگیری صحیح و سالم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
در مورد علت منفی شدن بهتون چیزی نگفتن؟ آخه سه تا جنین بلاست داشتی

ن بتام رشد نکرد کلا ازمایش اولمم بتام پایین بود ولی ازمایشگاه گف مثبتی ازمایش دومم اومد پایینتر

☹☹☹☹ من بعضی اوقات تو واژنم درد دارم . یعنی داره اتفاق بدی میفته؟ دکترم گفت طبیعبه  هر چی بهش ...

نه عزیزم نگران نشو بهرحال نینی داره بزرگتر میشه  و داره برا خودش جا باز میکنه .عزیزم دردی که با استراحت آروم شه مشکلی نیست استرس نگیر الکی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم انشاله خدا هرچه زودتر شفای عاجل به خودتون و همسرتون بده ...واقعا چه صبری ۱۷ بار انتقال دا ...

عزیزم من ابن سینا و رویان و مرکز الزهرای رشت انتقال دادم که دوبار بارداریم توی مرکز رشت بود از سال ۹۳ سرگردون انتقالهام بودم ‌.آره عزیزم واقعا ۱۷بار انتقال دادم معروفم که چطور منو نمیشناسی  

عزیزم من ابن سینا و رویان و مرکز الزهرای رشت انتقال دادم که دوبار بارداریم توی مرکز رشت بود از سال ۹ ...

انشالله که خدا هرچه زودتر حاجتت رو روا کنه گلم.....بهت به جای تلاش این سالها سه قلو بده که برات جبران بشه☺.....علت انتقالهای منفیت مشخص نیست؟....چون بعد از سه بار شکست ازمایشهای مربوطه رو باید بدی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ن بتام رشد نکرد کلا ازمایش اولمم بتام پایین بود ولی ازمایشگاه گف مثبتی ازمایش دومم اومد پایینتر

عزیزم علت این که بتات رشد نکرد نگفتن چیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
یعنی من امیدوار نبودم؟   گاهی خدا ول کن ی بنده نیست فقط دوست داره گیر بده و اذیت کنه

عزیزم😶😶😶 بهت حق میدم خداییش هم امید داری هم صبر زیاد...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
لی لا جون خوبی عزیزم .خداروشکر تیکرت جلو رفته ماشالله انشالله سرموقع و صحیح و سالم نینیتو بغل میگیر ...

به به ثمین جون خودمون. خوبی عزیزم؟ بهتری انشالله؟ اوه اوه چقدر سخت خدارو شکر بخیر گذشته عزیزم. بیشتر مراقب خودت باش. ممنون از دعای خوبت، انشالله به زوذی زود قسمت خودت. ببین راستش من بهت مرکز مام رو پیشنهاد میکنم. ابن سینا و رویان خیلی خوبن اما خیلی شلوغ پلوغن. اما مام با اینکه خلوت هم نیست اما تو مریض دیدن یه نظم خاصی داره که آرامش میده. بعدم هول نیستن که سریع بفرستنت بیرون تا مریض بعدی رو ببینن. باز بقیه دوستان هم میان نظرشون رو میگن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام. خوبین؟ بچه‌ها من دچار وسواس و اضطراب شدم. نگرانم که نکنه اتفاقی بیفته و نکنه حتی همین الان اف ...

دخترم با افکارت موج منفی رو جذب نکن.اینکه حالت بد نمیشه آرزوی همه باردارهاست به خدا.دوست داشتی اینقدر تهوع داشتی که یه پات دایم دستشویی بود و دل رودت بهم میپیچید؟منفی نباش .ائنی که داده خداش سفت نگه میداره سرجاش.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........