2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
آزمایش‌های ایمنی داده بودم سروم ای وی ای جیم زده بودم سونو داپلرم دادم همچیز اوکی بود 

خوب خداروشکر همه چیزت خوبه پس بعد از دو ماه استراحت اقدام کن بدنتو حسابی تقویت کن گرمیجات بخور تو این مدتی که استراحت میکنی

سلام خوبی؟ ببین یه چیزی بگم خیالت رو راحت کنم. حتی سقط توی هفته پنجم و ششم انقدر درد و علامت داره که ...

☹☹☹☹ من بعضی اوقات تو واژنم درد دارم . یعنی داره اتفاق بدی میفته؟ دکترم گفت طبیعبه

هر چی بهش میگم میگه طبیعیه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم صاحل جون نه سردرد دارم هنوز آره عزیزم تو سیکل انتقالم  روزی سه تا استرادیول و دو تا پر ...

رفتی‌بیمارستان‌‌بایدمیگفتی‌چه‌داروهایی‌استفاده‌کردی..

ببین‌داروهای اصلیت‌استرادیول‌وپردینازول‌با‌آسپرین‌هس

اوناروبخور

مکمل‌هاتویک‌روز‌‌‌درمیان‌بخور

من‌امگا۳‌وویتامین‌ای‌روهفته‌ای‌دوتامیخورم.

به‌معدت‌فشارنیار

دکترمن‌که‌اصلا‌به‌مکمل‌اعتقادنداره

ایناروهم‌‌من‌خودم‌خریدم..

عزیزم‌پردینازول‌روقبلا‌هم‌میخوردی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره خودمم دو دلم دوست دارم برم مام خدا کنه همسرم قبول کنه اخه میگه هی جا عوض میکنی میترسم بگن باز هم ...

آزمایش‌هاتایه‌سال‌اعتبارداره

فکرنکنم‌‌دوباره‌بخان

شایدآزمایش‌های‌جدیدی‌برات‌بنویسن‌‌به‌خاطر‌منفی‌شدنت

امابه‌نظرمن‌‌‌‌بروجای‌دیگ..

دکتربادکتر‌خیلی‌فرق‌میکنه..

تموم‌میشه‌گلم‌خدابزرگه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
☹☹☹☹ من بعضی اوقات تو واژنم درد دارم . یعنی داره اتفاق بدی میفته؟ دکترم گفت طبیعبه  هر چی بهش ...

اوه اوه اون درده که یه وقتایی خیلی هم آزار دهنده میشه هم نگران کننده، منم تو همین هفته های شما تجربه اش کردم ام واقعا مشکلی نیست، بخاطر رباط های رحم هست که رحم رو از فضای لگن برای رشد بچه خارج میکنه. نه عزیزم اون درده طبیعیه واقعا. من گفتم فشار شدید تو واژن و رکتوم. جوری که آدم اصلا نمیتونه بشینه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان من امروز سونو روز دهم رو رفتم دوتا فولیکول ۲۰ داشتم یه ۱۸ یه ۱۴ 

گفتن امشب ساعت ۱۱:۳۰دوتا آمپول زیرجلدی به بازو بزنم فردا صبح هم یه آزمایش بتا بدم و سه شنبه برم پانکچر

اسم اون دوتا آمپول رو نمیدونم فقط دوتا داروخانه رفتم نداشتن تا عصر دوباره برم ببینم پیدا میکنم ؟

برام دعا کنید 

حداقل همین سه تا تخمک داشته باشن 

بچه ها من امروز درد های عجیب و غریب دارم.تخمدانهام درد میکنه خیلی نگرانم.😔😔

چراعزیزم‌چی‌شده؟

بارداری؟؟

به‌دکترت‌تماس‌بگیر

ن دیگ اینسری اخرین امیدمه..یکیشون از بین رف ۳تاشون انتقال دادن منفی مونده ۲تا...چقد خرجتون شده؟

در مورد علت منفی شدن بهتون چیزی نگفتن؟ آخه سه تا جنین بلاست داشتی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
 خانومای باردار کیا پادرد دارن مخصوصا درد پای چپ؟شبها از گزگزش نمیتونم بخابم خیلی اذیت میشم.عاد ...

من دارم متاسفانه . نمیدونم چرا . شبها تا صبح پاهام درد میکنه . کلا خواب شبم بهم ریخته و کم شده و بسیار کلافه ام از نخوابیدن

سلام به همگی دوستان 

بعد از ی غیبت طولانی دوباره اومدم 

به خدمتتون عرض کنم که بعد دکتر رفتن های مجدد مشخص شد شوهر عزیزتر از جانم واریکوسل گرید ۳ بیضه چپ داره و دکتر گفت باید سریعا عمل شه منم گفتم اینم چشم

رفتیم عمل کردیم آقا رو پیش دکتر پیران ویسه

ایشون که تشریف اوردن منزل من کرونا گرفتم در حد مرگ 

با توجه به اون نقص ایمنی عزیزم مرگ رو با چشمم دیدم ۳۰درصد ریه هم درگیر شد الان ۱۶ روز میگذره و هنوز درست و حسابی سرپا نشدم .

حالا همه ی اینا به کنار.دکتری که پیشش میرفتم گفت باید لاغر شی حداقل ۵کیلو ولی من به لطف کرونا توی ۱۴ روز از ۱۰۹ کیلو تبدیل شدم به ی خانم خوش تیپ ۹۵ کیلویی 

فکر کنم اگر دکترم منو ببینه نمیشناسه   

حالا سوال مهمم اینه باتوجه به سابقه ی درخشانم توی امر انتقال جنین ۱۷ بار انتقال رو میگم 

و دوبار سقط .به نظرتون ابن سینا یا رویان کدومش برا من بهتره ؟باتوجه به مشکل ایمنی و انعقادیم میخوام ببینم رویان بیشتر پیگیرن توی این مباحث یا ابن سینا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم، وقتی امیدوار باشی مطمئن باش خدا ناامیدت نمیکنه فقط باید صبور باشی انشاالله نتیجشم میبینی

یعنی من امیدوار نبودم؟  گاهی خدا ول کن ی بنده نیست فقط دوست داره گیر بده و اذیت کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام.چطوری نی نی خوبه؟ فکر کن من بغیر از معده درد و کهیر، سنگ کلیه هم به دردام اضافه شده 😔😔

لی لا جون خوبی عزیزم .خداروشکر تیکرت جلو رفته ماشالله

انشالله سرموقع و صحیح و سالم نینیتو بغل میگیری این دردات فراموش میشه خواهری

سلام به همگی دوستان  بعد از ی غیبت طولانی دوباره اومدم  به خدمتتون عرض کنم که بعد دکتر ر ...

سلام عزیزم انشاله خدا هرچه زودتر شفای عاجل به خودتون و همسرتون بده ...واقعا چه صبری ۱۷ بار انتقال دای؟میشه بپرسم کجا و با کدوم دکتر؟این ۱۷ بار در طی چند سال انجام شده؟واقعا از خودم شرمنده ام که بعد از دوبار انتقال عقب نشینی کردم....عزبزم در مورد رویان و ابن سینا نمیدونم و اطلاعی ندارم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی