2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه  گلم خیالت راحت، داروها جوری تنظیم میشه که زیادی بالا نره 😉😉😉

سلام‌خوبی

زینبی‌جون‌‌رفتم‌دکتردرمانگاهمون‌بهم‌‌مترونیدازول‌داد

میگم‌بسرلین‌‌میزنم‌‌صبح‌ها‌باهم‌تداخل‌ندارن‌‌که

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من سه ماه پیش رویان میکرو کردم که کلا یه جنین برام تشکیل شد و انتقال دادم و منفی شد دیروز رفتم رویان ...

عزیزم تو ای وی اف ارامش خیلی مهمه

باید بتونی به دکتر ومرکزت اعتماد کنی

اگه دیگه به اون مرکز بی اعتماد شدی وباعث استرس میشه

به نظرمن عوضش کن ویه مرکز دیگه برو 

انشاالله که ایندفعه کلی جنین تپل واست تشکیل بشه

وبا اولین انتقال مامان بشی گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی‌الان‌عزیزم؟ رفتی‌سیکل‌انتقال؟ دکترمنم‌داروزیادمیده.. داروهات‌چیه‌؟ مکمل‌هاتو‌یه‌روزدرمیان‌ب ...

ممنونم صاحل جون نه سردرد دارم هنوز

آره عزیزم تو سیکل انتقالم 

روزی سه تا استرادیول و دو تا پردنیزولون و آسپرین و امگا۳ و ویتامین ای و مولتی پریناتال و یدوفولیک و متفورمین 

به نظرت میشه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام. خوبین؟ بچه‌ها من دچار وسواس و اضطراب شدم. نگرانم که نکنه اتفاقی بیفته و نکنه حتی همین الان اف ...

ببین خواهر منم هیچ علامتی نداشت بعد نه ماهم بچش به دنیا اومد. خدا بهت نظر کرده که بی علامتی عزیزم. لذتشو ببر. الان تنها چیزی که میتونه حال اون کوچولو رو بد کنه استرس توهه

عزیزم‌به‌نظرمن‌‌عوض‌کن برو‌مام‌...هم‌دکتراشو‌تعریفشو‌شنیدم‌هم‌جنین‌شناسشو شماکه‌هزینه‌میکنی‌بروجای ...

آره خودمم دو دلم دوست دارم برم مام خدا کنه همسرم قبول کنه اخه میگه هی جا عوض میکنی میترسم بگن باز همه آزمایش از اول بده هی کارمون عقب بیفته 6سال درگیر ناباروری هستم ای خدا کی تموم میشه این امتحان 

آره خودمم دو دلم دوست دارم برم مام خدا کنه همسرم قبول کنه اخه میگه هی جا عوض میکنی میترسم بگن باز هم ...

من رفتم مام یه دونه آزمایش اضافی برام ننوشت. قبلی هارو قبول کردن. حتی جلسه اول دکتر نصر سونو هم نکرد، یه سونو داشتم مال سه چهار ماه پیش، همونو دید از روی اون نظر داد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من رفتم مام یه دونه آزمایش اضافی برام ننوشت. قبلی هارو قبول کردن. حتی جلسه اول دکتر نصر سونو هم نکرد ...

جدی چه خوبه حالا من 13از تیم دکتر نصر نوبت گرفتم انشاءالله همسرم راضی بشه میرم مام ببینم چه جوریه 

@زینبی_بابا      

سلام گلی جون...خوبی؟شب یلدات مبارک باشه ایشالله با خونواده و پسر نازنینت شب یلداهای زیادی رو جشن بگیرید .........گلم یکی ازدوستام طبیعی باردارشده ولی چون دوبار سقط کرده دکتر بهش گفته باید بعد از ازمایش بتا سونو وا ژنال کنی چون سابقه داشتی.....من قبلا شنیده بودم بتای زیز ۱۰۰۰ نباید سونو واژنال شه....با توجه به اینکه الان تو هفته ۳ یا ۴ هست سونو واژنال خطرناک نیست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی