2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام. خوبین؟

بچه‌ها من دچار وسواس و اضطراب شدم. نگرانم که نکنه اتفاقی بیفته و نکنه حتی همین الان افتاده باشه؟ الان تو هفته نهم باید باشم اما هیچ علامتی ندارم. اون حالتهایی که گهگاهی فکر میکنم دارم هم انگار توهمه، چون با تغییر محیط حالم خوب میشه. 

حتی دیشب که نتیجه آزمایش تیروییدم رو گرفتم و دیدم بعد سه هفته تنظیم شده یه لحظه خوشحال شدم اما فوری ترسیدم که آخ نکنه بارداری متوقف شده و این انقد زود اومده پایین؟

شنبه سونو دارم. اما دارم دق میکنم انگار.

یه چیز مسخره، من هر روز از تقویم بارداری نی نی پلاس چک میکنم مثلا تو اون روز خاص کدوم ارگان داره شکل میگیره. دیروز دیدم یک کاره نوشته در مورد سقط جنین بیشتر مطالعه کنید. میدونم چرت و پرته‌ها، ولی قلبم یهو ریخت 😔

آخه یه کار خطرناک هم کردم. آخر هفته دو روزه رفتم شمال 🤭 البته قبلش هم علامتی نداشتم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکارش کنم تا اینجا هم انقدر روش کار کردم بعد نه سال قبول کرد اقدام کنیم الانم که با چه سختی راضی شد ...

کلاس های زایمان طبیعی برو، اونجا ردی مخ آقایون کار میکنن تا بفهمن زحمت بچه وظیفه هم پدره هم مادر والا😉😉😉😉

تغذیه که چیزای معمولی میخوردم نشاسته و شیر سویا نخوردم هفته اول دوبار ماکارونی و سیب زمینی کبابی خور ...

انشالله که بسلامتي بدنيا بياد، بحق پنج تن، بتا هم دوبرابر بشه، مراقب خودت باش.

خانم علیرضایی چطور؟؟ ایشونم خیلی خوبن تو همون مام 

عزیزم شما دخترتون رو چن ماهگی از شیر گرفتین؟که واس دومی رفتین آی وی اف‌.و زایمان اول تون طبیعی بود یا سزارین؟و یه سوال دیگه داشتم

قبل انجام آی وی اف رژیمی چیزی رعایت کردین برای تعیین جنسیت که بیشتر تاثیر بزاره؟

سلام. خوبین؟ بچه‌ها من دچار وسواس و اضطراب شدم. نگرانم که نکنه اتفاقی بیفته و نکنه حتی همین الان اف ...

سلام عزیزم استرس داشتن که طبیعیه همون داریم 😋ولی خب بیشتر مواظب خودت باش خداروشکرکن که  حالت تهوع ومعده درد لک نداری .اگه مثل ما اینقدر حالت تهوع داشتی واذیت می‌شدی اونموقع هم غرمیزدی .مطمئنم باش نینی حالش خوبه 

سلام خوبی تو چ مرحله ای؟؟

هی آزمایش میدم ببینم بتام پایین اومده😑😁 فعلا این مرحله ام

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام. خوبین؟ بچه‌ها من دچار وسواس و اضطراب شدم. نگرانم که نکنه اتفاقی بیفته و نکنه حتی همین الان اف ...

سلام دارچین جون نگران نباش ایشالا که همه چی خوب داره برات پیش میره خیلی ها هستن هیچ علایمی ندارن بعد از بارداری منم الان هفته ششم هستم ن قبل آزمایش ن الان که شش هفتمه هیچ گونه علایمی از بارداری ندارم الانم که زنگ زدم ماما گفتش خانم دیوونمون کردی خداروشکر کن که اذیت نمیشی ولی من حتی سینه هامم درد نمیکنن قرار نه روز دیگه برم سنو قلب ایشالا خدا کمک کنه قلبشم ببینم منم خیلی استرس دارم ولی باید سعی کنیم فکرای خوب بکنیم که ایشالا همه چی خوب پیش بره

من بچم از۶ ماهگی دیگه شیر مادر نداشت زایمانم سزارین بود  رژیم خاصی هم نداشتم

مرسی عزیزم که جواب دادین

دخترتون الان چن ماهشه؟نباید با زایمان اول تون که سزارین بوده حداقل دوسال فاصله بیوفته؟منم چون سزارین هستم میگن بین دوتا سزارین حداقل دو سال فاصله باشه.

سلام خوبی؟ ببین یه چیزی بگم خیالت رو راحت کنم. حتی سقط توی هفته پنجم و ششم انقدر درد و علامت داره که فکرشم نمیتونی بکنی چه برسه هفته نهم.( خیلی وحشتناکه من کشیدم) منم دو سه ماه 🌙 اول هر وقت میخواستم منفی فکر کنم به این نتیجه میرسیدم که وقتی حالم خوبه پس همه چی داره به روال درست پیش میره. پس نگرانی مال زمانی هست که خدای نکرده درد شدید زیر شکم، احساس فشار زیاد تو واژن و مقعد و یا خونریزی شدید باشه. البته دور از جون تو و دور از جون همه مامانای منتظر. هرجا هم بخونی نوشته وقتی فلان علامت رو داشتین به پزشک مراجعه کنید هیچ جا توصیه نشده که وقتی حالتون خوبه و درد ندارین بترسین و سریع برید پیش پزشک. امیدوارم تونسته باشم از نگرانی درت بیارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم