2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انشالله که بارداری عزیزم. معمولا بخاطر پروژسترون اینجوری میشه. به امید خدا جواب بتا رو گرفتی حتما به ...

ممنون عزیزم برام دعا کنید شما که باردارین میگن دعای شما گیراست.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
یعنی میشه زینبی جون 😭 تورو خدا دعا کن شرایطم اصلا خوب نیست همین دوبارم که رفتم انتقال با مصیبت همس ...

آره گلم، ان شاء الله که میشه

همسرتون هم اصلا کارش صحیح نیست 😉 😉 😉 باید روش کار کنی بعدا همه کارهای نی نی گردن شما نیفته 

والا یه سری آقایون خیلی زرنگن😆😆😆😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شب یلدای همتون مبارک باشه....ایشالله سال دیگه هممون با نینی هامون یلدارو جشن بگیریم🍉🍉🍉🍉

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
توکل به خدا  پیش به سوی مامان شدن💪💪💪😍😍😍😍

توکل به خدا

میگم زینب جون من هر وقت رفتم دکتر سونوم کرده گفته ضخامت رحمت عالیه و سه خطی هست به نظرت اینکه استرادیول میخورم ضخامتمو بیش از اندازه نبره بالا؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ان شاءالله انتقال موفقیت آمیزی داشته باشی گلم 

ممنون عزیزم ان شاالله که شمام زود وارد سیکل بشی و خیلی زود مامان دوقلوها بشی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بچه ها شب یلدای همتون مبارک باشه....ایشالله سال دیگه هممون با نینی هامون یلدارو جشن بگیریم🍉🍉🍉🍉

شب یلدا شمام مبارک عزیزم، انشاالله ک خدا به هممون کمک کنه و واقعا سال دیگه شب یلدا با بچه هامون باشیم🙏🙏🙏

شب یلدا شمام مبارک عزیزم، انشاالله ک خدا به هممون کمک کنه و واقعا سال دیگه شب یلدا با بچه هامون باشی ...

فدات گلی جونم .....انشالله که حتما برای هممون  همینطوریه ....😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

گريه كردن تو نتيجه مثبت انتقال تاثير داره ؟

من همسر دوستم فوت كرده از صبح اشك چشمم خشك نميشه 

دست خودم نيست واقعا 😔😔😔

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….