2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان میشه لطفاً اگه کسی تو سیکل انتقال خراش وپی از پی انجام داده بهم بگه نتیجه گرفته ؟دوستم م ...

عزیزم من واسه انتقال دومم پی آر پی انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم

حالا به امید خدا اگه همه چی خوب پیش بره انشاالله هفته دیگه انتقال دارم

وماه قبل دکتر برام خراش داد.دعام کن اینبار دیگه جواب بگیرم به فرشته ی پاکت بگو برام دعا کنه

دیگه امید به خدا باید اون بخاد

عزیزم من واسه انتقال دومم پی آر پی انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم حالا به امید خدا اگه همه چی خوب پیش ...

هیجان داری واسه هفته دیگه😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من واسه انتقال دومم پی آر پی انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم حالا به امید خدا اگه همه چی خوب پیش ...

ببخشيد خانمي، من آزمايشم منفي شد، ميخواستم ببينم چند ماه بايد استراحت کنم و بعد انتقال بدم؟؟

يا استراحت نميخواد، همين که پريود بشم قرص ال دي بهم ميده؟

عزیزم بهترین کارو میکنی اگه استرس داری زودتر آزمایش بده مثلا روز دوازده ولی بی بی نزن انشاالله که د ...

ممنونم شادن جون اصلا تصور بی بی چک چندش اوره برام 😂

همون 14 میرم دیگه پوستم کلفت شده ولی خدا کنه مثبت باشم. انشااله همه دوستانی که انتقال دادن مثبت باشن. 

سلام دخترا من امروز ازمایش داشتم منفی شدم  ایشالله دفعه بعد

عزیز دلم،ناراحت شدم

انشالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه 

یه دختر و پسر خوشگل و سالم قسمتت بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستای گلم امروز آزمایش دادم روز ۱۴ انتقال دادم بتام ۵۱/۲۶ بود جنین سه روزه به نظرتون امیدی هس ...

مبارک باشه عزیزم

اره منم بتام ۲۲ بود 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

به سلامتی ایشالا این بار حتما نتیجه میگیری 😘همیشه برای همه ی دوستان دعا میکنم الهی که دل همه شادبشه 

سلام نازنین جون آزمایش دادم تیترم ۵۱/۲۶ بود روز ۱۴ جنین سه روزه دعا کن عزیزم بتا بره بالا ان شاءالله ...

مبارکت باشه عزیزم 💖💖💖💖💖 انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی 

خانمی میشه از علائم بعد از انتقالت ی‌کم بگی ممنون 🌹

سلام نازنین جون آزمایش دادم تیترم ۵۱/۲۶ بود روز ۱۴ جنین سه روزه دعا کن عزیزم بتا بره بالا ان شاءالله ...

سلام عزیزم ایشالا که دوروز دیگه میری آزمایش به امید خدا دوسه برابر شده منم روز ۱۴بتام 76بود دوروز بعدش تکرار کردم شده بود 540

مبارکت باشه عزیزم 💖💖💖💖💖 انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی  خانمی میشه از علائم بعد ...

کمردرد از دو روز بعد انتقالم شروع شد دل درد پریودی هم دارم مخصوصا این اواخر خیلی زیاد شده روز ده که لک قهوه ای دیدم از صبح تا ۴ عصر که همراهش یه لخته به اندازه عدس دفع کردم دوباره روز ۱۲ تو ترشحم خون روشن بود دوباره از دیروز خیلی خیلی کم ترشح قهوه ای دارم.

پاهام که یخ میکنه تو هفته دوم هم چند بار لرز کردم مخصوصا دیشب و پریشب. 

سری قبل که مثبت شدم بجز لرز همه این علائم ها رو داشتم تیر کشیدن تخمدون هام و درد سینه هم داشتم که به خونریزی افتادم دفع شد.

خدایا شکرت
نه عزیزم الان نرفتم اما قبلاً رفتم سنگ داشتم. الآنم پریشب یکیش افتاد اما بازم هست. یه عالمه هم شن ری ...

اهااا وای خیلی سخته 

نه همون ضربه هاش مهمه تکوننم وول می خوره می فهمی قشنگ

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون☺ی نی دارم‌میخواستم بدونم اون نی و تعیین جنسیت میکنن یا نه همینجوری فعلا ک تازه زاییدم‌روم‌زیاد ...

😂😂😂عزیزمممم 

فک کنم بکنن ولی باز خیلی نمی دونم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود