2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام لی لا جون، قربونت خوبیم. گل پسرت خوبه؟😍😍😍 ای بابا چقدر سخت، حالا باید چیکار کنی؟ 

با مایعات فراوون فعلا دارم میگذرونم. شبا خیلی بد می‌خوابم همش خواب و بیدار. ضربه زدناشون با تکون خوردناشون مگه فرق میکنه؟ منم ضربه فقط حس میکنم. تکون چه جوریه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای خدایا عزیزم متاسفم خدا کمک کنه  الهی خدا به زودی نی نی تو دلت میزاره   انتقال اول بود ...

انتقال دوم

جنین ۶تا دیگ دارم 

دکترمم طرازی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوب سیتومگال ویروس و و سرخچه چیاش مثبت شده؟  Igg یا igm کدوم آیتمش؟  تی اس هاش هم ...

+igm 0.3 - Rubella igg۱۰۰
-Cmv igg  16.6+ igm  0.5-
Igm 0.2 reactive Toxo igg 5.5 not immune
 Tsh رنجش تا۵ نرمال بود که زنگ زدم مرکز گفت زیر۴ اوکیه

ای بابا سونو رفتی ؟ کهیر و دکترت چی گفت؟

نه عزیزم الان نرفتم اما قبلاً رفتم سنگ داشتم. الآنم پریشب یکیش افتاد اما بازم هست. یه عالمه هم شن ریزه دفع کردم. برای کهیر آزمایش دادم حالا جوابش رو باید تو این هفته ببرم. اما جواب آزمایشام نرمال بودن.

مامان ماهک جون ضربه نی نی با تکوناش فرق داره؟ اگه آره چه جوری متوجه بشیم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم مرسی ابن سینا نمی دونم باید بپرسی 

ممنون☺ی نی دارم‌میخواستم بدونم اون نی و تعیین جنسیت میکنن یا نه همینجوری فعلا ک تازه زاییدم‌روم‌زیاده

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
مرسی دوستم ایشالاتو هم زوده زود مامان دوقلو ها میشه🙏❤️

مرسی از دعای قشنگت عزیزم ،انشالله 😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه بابا گند چرا عزیزم، فقط درد بیشتری تحمل کردی حالا وسط هم اگر یه ذره جلو و عقب شد مهم نیست 😉 😉 ...

زینبی جون ببخشید بازم مزاحمت شدم

دکتر برای فردا به من ستروتاید ۲۵۰ داده، داروخانه ایرانی داشت، آب مقطر همراهش نداره، بعد چون زیر جلدی هست خودم میخوام بزنم ولی نمیدونم چه جور آب مقطری باید براش بگیرم و چقدر باید قاطیش کنم🙈🙈

من از hmg هام آب مقطر اضافه آوردم که روش نوشته سدیم کلراید ۰.۹٪ ، میتونم از همین استفاده کنم یا باید چیز دیگه از داروخانه بگیرم؟!