2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
واقعا؟  من فکر میکردم دو سه روز بعد پانکچر انتقال میدن آخه مگه نمیگن جنین 2 روزه؟

اگر تعداد تخمک ها کم باشه و هایپر نشی انتقال میدن عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چرا انتقال میدن 3 روز بعد پانکچر ولی اگه خدایی نکرده هایپر بشی میندازن دوره بعد ولی من چون لاپاراسک ...

آهان انشاللع که خیره

عزیزم یه سوال برای اینکه هایپر نشیم کار خاصی هم میشه انجام داد؟ 

مثلا رعایت غذایی

بعد پانکچر فعالیت خوبه یا استراحت؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزيزم، بي بي چک روز ده منفي، امروز هم آزمايش منفي، به نظر من ، بي بي چک درسته

انشالله دفعه دیگه عزیزم ،جنینتون چند روزه بود ؟روز چند آزمایش دادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگر تعداد تخمک ها کم باشه و هایپر نشی انتقال میدن عزیزم

مرسی عزیزم از پاسخگوییت

عزیزم برای اینکه هایپر نشیم کار خاصی باید انجام بدیم؟ 

بعد پانکچر باید استراحت کنیم یا فعالیت بهتره؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مرسی عزیزم از پاسخگوییت عزیزم برای اینکه هایپر نشیم کار خاصی باید انجام بدیم؟  بعد پانکچر بای ...

خواهش گلم 

اگر بتونی روزانه ۴ تا سفیده تخم مرغ آب پز بخوری خوبه 

گوشت و مرغ و ماهی هم خوبه 

نوشیدن آب زیاد 

من بعد از عمل یه برگه بهم دادن که شیر سویا هم خوبه 

این کارها رو انجام بده انشالله که هایپر نمیشی و روی کیفیت تخمک هم بی تاثیر نیست 

مرسی عزیزم از پاسخگوییت عزیزم برای اینکه هایپر نشیم کار خاصی باید انجام بدیم؟  بعد پانکچر بای ...

نه استراحت کنی بهتره عزیزم ،نباید کار سنگین انجام بدی

آهان انشاللع که خیره عزیزم یه سوال برای اینکه هایپر نشیم کار خاصی هم میشه انجام داد؟  مثلا رع ...

فقط بعد از پانکجر حتما دوغ و سفیده تخم مرغ حتما بخور

داخل لیوان دوغت نمک هم اضافه کن بخور زیاد بخور تا میتونی چون نمیزار هایپر بشی من زیاد دووغ و سفید تخم مرغ خوردم میگن پروتینی بخوری خوبه که هایپر نشی فعالیت زیادم نکن مثل روای عادی باش چیزای سنگین بلند نکن استراحت نسبی اگه اذیت نمیشی 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
خواهش گلم  اگر بتونی روزانه ۴ تا سفیده تخم مرغ آب پز بخوری خوبه  گوشت و مرغ و ماهی هم خو ...

ممنون عزیزم لطف کردی❤️

فقط بعد از پانکجر حتما دوغ و سفیده تخم مرغ حتما بخور داخل لیوان دوغت نمک هم اضافه کن بخور زیاد بخور ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم❤️

جالبه یکی از بهترین دکتر های ساری گفته انجام بدین . حلقی مثبت هم بخاطر لاشه غیر بیماری زاست یا ممکنه ...

بله گلم در واقع تست pcr  هم فقط باید در زمان درست انجام بشه وگرنه سخت میشه تفسیرش 

یه نکته دیگه اینکه، اگر بیمار کرونایی خیلی بد حال شد، باید 20 روز قرنطینه باشه

اگر بیماری هم 48 ساعت قبل از پایان 14 روز، تب کرد یا کلا علائمش رو به بهبود نرفت همچنان ناقل هست

مرسی عزیزم😘 وای من هر جا دلم میخاست میزدم یه بار جلو یه بار پشت یه بار وسط فکر کنم گند زدم🙈🙈

نه بابا گند چرا عزیزم، فقط درد بیشتری تحمل کردی

حالا وسط هم اگر یه ذره جلو و عقب شد مهم نیست 😉 😉 😉