2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دخترا من امروز ازمایش داشتم منفی شدم  ایشالله دفعه بعد

عزیزم، وقتی امیدوار باشی مطمئن باش خدا ناامیدت نمیکنه فقط باید صبور باشی انشاالله نتیجشم میبینی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستای گلم امروز آزمایش دادم روز ۱۴ انتقال دادم بتام ۵۱/۲۶ بود جنین سه روزه به نظرتون امیدی هس ...

مبارکه عزیزم، به امید خدا که بتات خوب رشد میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میشه زینبی جون 😭 تورو خدا دعا کن شرایطم اصلا خوب نیست همین دوبارم که رفتم انتقال با مصیبت همس ...

عزیزم مبارکه ایشالا ایشالا بتات عالی میره بالا 🤗🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم . هیچ وقت 😂 منم 8 انتقالم با همیم. من دلشو ندارم نمیزنم تا ازمایش

عزیزم بهترین کارو میکنی اگه استرس داری زودتر آزمایش بده مثلا روز دوازده ولی بی بی نزن

انشاالله که دلت شاد میشه💕💕💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بهترین کارو میکنی اگه استرس داری زودتر آزمایش بده مثلا روز دوازده ولی بی بی نزن انشاالله که د ...

چطوری خوبی؟ نی نی حسابی تکون می خوره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مبارکه عزیزم، به امید خدا که بتات خوب رشد میکنه

سلام.چطوری

نی نی خوبه؟ فکر کن من بغیر از معده درد و کهیر، سنگ کلیه هم به دردام اضافه شده 😔😔

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الان سرخچه و cmv مثبت شد اما توکسوپلاسموز منفی!!  تیرووییید هم قبلا ۲.۲ بود شده ۳ میگم این شای ...

عزیزم خوب سیتومگال ویروس و و سرخچه چیاش مثبت شده؟ 

Igg یا igm کدوم آیتمش؟ 

تی اس هاش هم خوب کمی بالا رفته رنجش تا چند بود؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی دکترم بخاطر اینکه میخاد بره سفر گفته ال دی رو از سوم تا ۱۷ پریود بخورم بعد قطعش کنم ...

عزیزم چند تا بالا پایین معمولا دکترا برای تنظیم تایم پریودی انجام میدن.... 

برا خود من 19 تاشو گفته بود بخورم که تایم پریودم بد موقع نیفته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چطوری خوبی؟ نی نی حسابی تکون می خوره؟

خوبم عزیزم

راستش فقط ضربه هاشو پایین شکمم حس میکنم بیشترم شده ولی تکون خوردنشو اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام.چطوری نی نی خوبه؟ فکر کن من بغیر از معده درد و کهیر، سنگ کلیه هم به دردام اضافه شده 😔😔

سلام لی لا جون، قربونت خوبیم. گل پسرت خوبه؟😍😍😍

ای بابا چقدر سخت، حالا باید چیکار کنی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله خدا بهت صبر بده عزیزم....حتما دفعه بعد مثبت میشی....دکترت کی بود؟

ممنون طرازی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام خدا خودش برای دفعه بعدی دلت و شاد کنه شما مگه با من نبودی چرا پس الان آزمایش دادی؟

شما کی باید ازمایش بدی ؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام نازنین جون آزمایش دادم تیترم ۵۱/۲۶ بود روز ۱۴ جنین سه روزه دعا کن عزیزم بتا بره بالا ان شاءالله ...

سلام عزیزم والای خداروشکر ایشالا که بیشتر از دوبرابر میشه .مبارک باشه دوست منم بتاش 51بود دوروزه بعد شد 120الانم دخملش تودلشه 😍خداحفظش کنه برات ازته دلم دعا میکنم بتات عالی بره بالا