2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم بدون دارو ، دارو بستگی دارن ایرانی بگیری یا خارجی ، من سری دوم همشو خارجی گرفتم چهار تومن ح ...

سلام 

ببخشيد شما جواب سوال من رو مي دونيد؟

اين كه ووز سه و چهار بعد انتقال استراحت بايد در چه حد باشه

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام  ببخشيد شما جواب سوال من رو مي دونيد؟ اين كه ووز سه و چهار بعد انتقال استراحت بايد در چه ...

عزیزم دکتر من میگه روز انتقال و سه روز بعدش بیشتر دراز بکش

ولی روزهای بعدش زندگی عادی داشته باش فقط کار سنگین و ورزش نکن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببین هیچ مشکلی نیست، ولی میتونی به تدریج کم کنی خیالت دیگه راحتتره، مثلا یک هفته دو تا شیاف استفاده ...

ممنون زینبی جون. 

یه چیز دیگه‌من دو روزه همه علایمم رفته. تهوع دیگه ندارم . حساسیتم به بوی بعضی چیزا هم از بین رفته. خیلی نگرانم تا دیشب حساسیت به بو رو داشتم امروز اصلا هیچی به هیچی. امکانش هست اتفاق بدی افتاده باشه؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم دکتر من میگه روز انتقال و سه روز بعدش بیشتر دراز بکش ولی روزهای بعدش زندگی عادی داشته باش فقط ...

ممنونم لطف كردي جواب دادي 

اين كه زير دلم درد مي كنه تو روز سوم طبيعيه ؟

ممنونم لطف كردي جواب دادي  اين كه زير دلم درد مي كنه تو روز سوم طبيعيه ؟

آره عزیزم هم طبیعیه و هم نشانه خوبیه

من اون دفعه که مثبت شدم خیلی زیر دلم درد میکرد اما اینبار که منفی شدم زیاد زیر دلم درد نداشت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره عزیزم هم طبیعیه و هم نشانه خوبیه من اون دفعه که مثبت شدم خیلی زیر دلم درد میکرد اما اینبار که م ...

مرسي عزيزم 🌹

ممنون عزیزم ازراهنمایتت،بعدش ک اتتقال دادی پنج روزه شدن؟انتقالت مثبت شد؟

ببین قرار بود بلاست کنن ولی روز ۴شنبش تعطیلی بود که کسی نرکز نبود به بلاست برسونه جمعم باز تعطیل بود شنبم دیر میشد همون پنجشنبه انتقال دادم بله دوماه دیگه زایمانمه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون زینبی جون.   یه چیز دیگه‌من دو روزه همه علایمم رفته. تهوع دیگه ندارم . حساسیتم به ب ...

نترس منم هفته ۱۴ یهو ویارم رفت خیلی خوب بود 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببین قرار بود بلاست کنن ولی روز ۴شنبش تعطیلی بود که کسی نرکز نبود به بلاست برسونه جمعم باز تعطیل بود ...

عزیزم بسلامتی انشاا...ک نی نیت صحیح وسالم بیادبغلت ماروهم دعا کن

آره گلم عاااااااااالیه 😍 😍 😍 😍 مبارکت باشه  این مدت بهت پروژسترون بیشتر میده و آسپرین یا ا ...

قربونت برم ممنونم که جوابم رو دادید.❤❤❤❤ان شاالله به امید حق همه دلشون شاد بشه😭😭🥰🥰من چهارشنبه همه چیز رو تموم شده دیدم🤦🏻‍♀️