2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فعلا که نرفتم سونو ببینم کیست دارم یا نه چون این ماه پریودم عقب افتاد نگران موندم ولی دوستان میگن ان ...

بله دومین پریود بعد پانکچر با تاخیره. چرا استرس داری بیخیال باش. هنوز سونو نشده داری تمام احتمال های منفی رو میاری رو میز. 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب بستگی به شرایط فرد داره.....  متلا برا ما 17 خرداد اولین ویزیت بود.....  سونو و از و ...

سلام عزیزم خوبی دکترم بخاطر اینکه میخاد بره سفر گفته ال دی رو از سوم تا ۱۷ پریود بخورم بعد قطعش کنم از ۱۶ پریودم سینافکت بزنم میگم مشکلی پیش نمیاد  ال دی رو کامل نمیخورم و تا ۱۷ پریودی میخورم؟ 

مرسی دلارام جون چقدر خوب توضیح دادی من خیلی ذهنم درگیر بود پس برای من دو تا سیکل لانگ در نظر گرفته؟ ...

عزیزم مثل شما رو اولین باره میشنوم .نمیدونم چرا اینطور به شما گفتن.غیر از ذخیره مشکل دیگه ای ندارین مثلا اندومتریوز؟ فکر کنم بهتره از زینبی جون و انا تورک بپرسین اونا بهتر میتونن بگن

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
پیگیری کن ببین مشکل اساسی از کجاست ......بعید میدونم بخاطر کم تحرکی باشه.....دوبار پانکچر کردی؟چندتا ...

پس چیه ؟چرا نگفتن بهم؟ یبار رفتم تخمک کشی دوبار انتقال داشتم.جنین ۷تا شد و۲تا اول گذاشتن که نشد و دفعه دوم خواستن بلاست کنن جنینا از بین رفتن فقط یکی تونستن که اونم نشد.یزد رفتم بیمارستان مادر افلاطونیان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انتقالت چه روزی بود گلم؟

۱۶م

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم مثل شما رو اولین باره میشنوم .نمیدونم چرا اینطور به شما گفتن.غیر از ذخیره مشکل دیگه ای ندارین ...

چرا عزیزم سابقه اندرومتریوز شدید داشتم که ۴سال پیش عمل کردم بعد همون عمل هم الان ذخیرم کمه 

چرا عزیزم سابقه اندرومتریوز شدید داشتم که ۴سال پیش عمل کردم بعد همون عمل هم الان ذخیرم کمه 

اها. احتمالش هست بخاطر اندومتریوز این طوری بهتون گفته باشن که به اصطلاح اگه هنوز اثری ازش باشه فعلا خاموش بشه بعد شروع کنن تحریک تخمدان رو بازم از زینبی بپرسی بهتر میتونه براتون توضیح بده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام دوستان تازگیا کی رفته مرکز مام؟ هزینه هاش چطوریه؟ میگن خیلی گرونه ولی کارشون عالیه لطفا هر ا ...

سلام عزیزم من رفتم.خیلی زیاد هم فرق نداره.مثلا میگن توابن سینا۱۲_۱۳تومن میشه تو مام۱۶تومن اینا.من که واقعا راضیم.بازسوالی داری درخدمتم

سلام عزیزم خوبی بهتر شدی کاربریت یادم رفته بود نتونستم تگت کنم 

سلام‌به‌روی‌ماهت

خوبم‌عزیزم

ممنونم‌که‌به‌یادم‌بودی

خداگل‌پسرات‌روبرات‌نگه‌داره

رفتم‌درمونگاه‌شهرمون‌بهم‌مترونیدازول‌داده

خوردم‌خوب‌شدم..انقدرغصه‌میخوردم‌میگفتم‌خدایاانتقالم‌

چی‌میشه.‌ال‌دی‌خوردم‌‌.آمپول‌زدم..

اماخداروشکرچندروزیه‌مثل‌قبل‌شدم...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ایشالله که به زودی مامان میشی وقتش رو فقط اون بالایی میدونه و بس بهترین دکترم علمش پیش مصلحت خدا کمه

مرسی عزیزم دیگه نمیشه کاری کرد بازم هر چی خدا بخواد 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
سلام‌به‌روی‌ماهت خوبم‌عزیزم ممنونم‌که‌به‌یادم‌بودی خداگل‌پسرات‌روبرات‌نگه‌داره رفتم‌درمونگاه‌شهر ...

فداتشم عزیزم خداروشکر بهتری روده هات  ملتهب شده بودن لابد ...ایشالا که توبهترین شرایط انتقال میدی ودوباره مامان میشی 😍

سلام عزیزم   رفتی پیش دکتر فشارکی داروهای انتقالتو شروع کرده ؟؟ اگه دارو داده چیا داده میخوام ...

بله عزیزم نمیدونم برات گفتم یانه

۲۳پری برام خراش داد البته دوستما ۱۱پری خراش داد

بعد تا۱۰روز روزی دوتا استرادیول گفت بخورم وتا تموم شد فرداش پری اومد روز دوم رفتم مطب اول سونوم کرد بعد ازمایش استرادیول اورژانسی برام نوشت که نشستم جوابو گرفتم بردم پیشش تا دید

گفت روز سوم چهارم پنجم روزی دوتا استرادیول بخور

روز ششم هفتم هشتم نهم سه تا

روز دهم ویازدهم وسیزدهم روزی چهارتا

که من روز سیزدهمم میشه جمعه هفته دیگه که گفت چهارشنبه ۱۱پری بیا

ویتامین ای

د۳دوهزار

فموبرا

فولیک۵

امگا پلاس

کلسیم

امپول نوروبین

پنتوکسی فیلین هم داد

دیگه بقیه اش امید به خدا

بله دومین پریود بعد پانکچر با تاخیره. چرا استرس داری بیخیال باش. هنوز سونو نشده داری تمام احتمال های ...

آره واقعا راست میگی😒 توکل به خدا هر چی خودش صلاح میدونه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن