2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سیکل کوتاه با نچرال چه فرقی داره؟ من فکر می کردم یکیه

سیکل نچرال استرادیول نداره اما سیکل کوتاه داره. سیکل نچرال به صورت طبیعی ضخامت میره بالا. میان یه دوره لتروزول به مدت ۵ شب بهت میدن ممکنه امپول hmg هم بدن تا تخمدونات چند تا فولی تولید کنن و وقتی به سایز مورد نظر رسید امپول ازاد سازی میدن ک بسته به سن جنینت چند روز بعدش انتقال میدن.. تو این روش بدن گول میخوره و فکر میکنه جنینی که تو رحم هست حاصل لقاح تخمکیه که خودش ازاد کرده 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ببین من نمیدونم روال دکتر رستمی چطوریه ایا ال دی و سینافکت میده یا امپول میکرولین یا دیفرلین میده و ...

عزیزم چقدر خوب توضیح دادی، خدا خیرت بده، کامل متوجه شدم گلم، خدا نی نیتو حفظ کنه عزیزم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیکل نچرال استرادیول نداره اما سیکل کوتاه داره. سیکل نچرال به صورت طبیعی ضخامت میره بالا. میان یه دو ...

ممنون گلم   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
کاشکی مشد عکس فرستاد خیلی قاطی پاتیه مال تکسوپلاسموز و سرخجه ایناس  چطور میشه عکس فرستاد اگه ک ...

سلام با روی ماه تک تک دوستان..... 

عزیزم کلا تو این تستها اگه igm + بشه یعنی الان مبتلا هستی....

اگه igg + بشه یعنی یا قبلا گرفتی یا اینکه واکسنش رو زدی و آنتی بادیش تو بدنت هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم سیکل لانگ چه جوریه؟ از نظر اینکه چند روز طول می کشه میگم؟ مثلا این ماه که پریود شدم روز دوم یا س ...

عزیزم سیکل لانگ به اسم سیکل 45 روزه معروفه.... 

حالا نه دقیقا 45 روزه یعنی تو این مایه ها کمتر یا بیشتر.... 

خوب از ماه قبل مهار شروع میشه..... 

بعد حالا بسته به شرایط بدن یا با سینافکته روزانه هست یا اینکه با تک دز دیفیرلین یا سایز مشابهاتش حدودای دهه سوم سیکل..... 

ماه بعدم باز سونو و داروهای تحریک تخمدان و..... 

حالا بسته به جوابدهی بدن حدودای 15 سیکل کمی زودتر یا دیرتر پانکچر انجام میشه..... 

مثلا من خودم سه بار پانکچر شدم هر سه بار روزاش متفاوت بودن.... 

روز 12-13-16 سیکل..... 

پس میبینی برا خود من با یه بدن سه روز متفاوت پانکچر انجام شده پس اصلا نمیشه دقیق گفت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیکل کوتاه با نچرال چه فرقی داره؟ من فکر می کردم یکیه

عزیزم سیکل نچرال انتقال کلا بدون داروهای هورمونی هست..... 

یعنی میذارن بدنت روال طبیعی تخمکگذاریو طی کنه و همه چی طبیعی پیش بره بر اساس سونو روز انتقال رو تعیین میکنن.... 

فکر کنم چند روز بعد ازاد شدن تخمک انتقال جنین انجام میشه..... 

سلام با روی ماه تک تک دوستان.....  عزیزم کلا تو این تستها اگه igm + بشه یعنی الان مبتلا هستی.. ...

عزيزم من مشكل آندومتريوز دارم و دفعه پنجمه كه منفي شدم به نظرت اميدي هست نمي دونم ديگه چه كار كنم

عزيزان من روز ١١ انتقال بيبي زدمو و منفي بود به نظرتون آمپولا و داروهارو ادامه بدم يا خيلي بعيده نتي ...

عزیزم بله تا روز از حتما ادامه بده روز یازده میتونه زود باشه برای + شدن اونم بی بی.... 

عزیزم بله تا روز از حتما ادامه بده روز یازده میتونه زود باشه برای + شدن اونم بی بی.... 

عزیزم خوب نظر قطعی که نمیشه داد.... 

خ. ب تو این پنج بار چه کارهایی کردن برات.... 

چیارو بررسی کردن..... 

اگه پنج بار فقط سعی و خطا و انتقال جنین بوده که نمیشه نظر داد اما اگه همه جی بررسی شده و تا حد امکان مشکلات رو شدن و جواب نگرفتین خوب میتونه از آندومتریوزم باشه..... 

من خودمم اندومتریوز داشتم..... 

مشکلات ایمنی انعقادیم داشتم.... 

بعد دو تا منفی همه این موانع حل شدن جواب گرفتم..... 

حالا اینکه کدوم رو حل نمیکردم رو نتیجه چه تاثیرب میذاشت نمیشه دقیق گفت اما بهترین کار تا حد ممکن شناسایی همه موانع در حد امکان هست..... 

سلام عزيزم   بعد اي وي اف چند روز استراحت مطلق بايد باشه؟

سلام اسنراحت مطلق که نباید باشی خودم ۴ روز اول استراحتم‌ بیشتر بود ولی راه میرفتم‌چون باید گردش خون باشه تو رحم از روز ۴ حموم رفتم و کارای معمولی فقط کار سنیگن نکن و خم و راست زیاد نشو بقیش دست خداس 🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
توکل به خدا❤ عزیزم😍😍😍 من هنوز هیچی نگرفتم فقط یه دو دست لباس همینجوری خوشم اومد گرفتم گفتم انشاا ...

انشالاااا اره دیگه وقت هست یکاش یواش بگیر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام اسنراحت مطلق که نباید باشی خودم ۴ روز اول استراحتم‌ بیشتر بود ولی راه میرفتم‌چون باید گردش خون ...

رويان برم خوبه؟ يه دخترم دارم براي تعيين جنسيت ميخوام انجام بدم

عزيزم من مشكل آندومتريوز دارم و دفعه پنجمه كه منفي شدم به نظرت اميدي هست نمي دونم ديگه چه كار كنم

آزهای تکمیلیم دادی؟ 

ایمنی انعقادی کاملا بررسی شده؟ 

آندومتریوزت بررسی شده و اینکه تا چه حد رو نتیجه گرفتنت موثره؟ 

کاریوتایپ دادین؟ 

دی اف آی اسپرم شرایطش چطوره؟ 

انا جون من دیروز دکتر بودم برا نتایج ازمایش عربالگری که خدا رو شکر low risk بودم و جفتم هم بالا بود . فقط طول سرویکس را برام تو سونو نزده بود و دکترم هم میگه ما از ۱۸ هفتگی طول سرویکس رو اندازه میزنیم و برامون مهمه و اینکه من روزی سه تا شیاف داشتم الان دکتر میگه روزی یکی بزار . چون خونریزی یا لکه بینی ندارم. بنطرتون یه دفعه کمش کنم یا کم کم؟ شوهرم میگه این هفته روزی دوتا بعد هفته بعد روزی یکی بزار. یجورایی میترسم یه دفعه کم کنم شیاف رو. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت