2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم بیمارستان آبان از خدمات راضی بودی؟ آخه یه خانمی اینجا میکفت قدیمیه مثل بیمارستان دولتی می ...

دستگاه هاشون خيلي قديميه من يبار پانكچر كردم خوشم نيومد رلي رسيدگي شون خوب بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز ۱۲ انتقالم با اینکه آمپول پروژسترونم و دو تا کردم ولی بازم لکه بینی دارم البته فقط وقتی میرم دستشویی روی دستمال هست به نظرت دیگه همه چی تموم شده؟ بوده کسی کهاینجوری لکه بینی داشته مثبت بشه آزمایشش؟

@زینبی_بابا    

منم باز منفی شدم خیلی حالم گرفته شد اصلا فکر نمیکردم منفی بشه؟؟😪😪😪😪😪😪😪

اي واي چقدر امروز خبر بد، بخدا دلم شکست، مگه شما بي بي چکت هاله نداشت، يا شمارو اشتباه گرفتم با يکي ديگه؟

اي واي چقدر امروز خبر بد، بخدا دلم شکست، مگه شما بي بي چکت هاله نداشت، يا شمارو اشتباه گرفتم با يکي ...

نه من نبودم ؟؟خسته شدم دیگه بخدا؟؟شوهرم هم دیگه نمیاد میگه با این دادوها داری خودتو میکشی دیگه؟؟

عزیزمی اسفندماه لکه بینی داشتم ولی زیاد شد بعدشم منفی شدم الانم همش میگم شاید مثل همون موقع شدم

خوب اولا استراحتت را زیاد کن بعدشم با همفکری دکترت پروژسترونتو زیاد کنی طوری نمیشع؟ انشالله که خیره!!