2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
نه سينال نداشتم فقط كارما داشتم. من دوشنبه پانكچر شدم نه عزيزم گفت فرش انتقال ندي خيلي بهتره بزار دو ...

انشالله موفق باشی عزیزم و همش جنینای با کیفیت عالی شده باشه به امید خدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
همونیم که دوفاستونو تموم کرده بودم ولی پریم عقب افتاده بود ولی شکر خدا عصر پری اومد 😋 میگم زینب جو ...

نه گلم نگران نباش،کیست نداری، منم پریود دومم بعد از پانکچر ده روز عقب انداختم رفتم دوتا آمپول پروژسترون زدم 6 روز بعدش پریود شدم، چون تخمدان موقع تخمک کشی دستکاری شده اینجوریه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا من زنگ میزنم مطب دکتر حمدی و دانایی هیچ کدومشون جواب نمیدن 😐 نکنه شماره ها عوض شدن؟!  و ...

عزيزم خيلي كمتر ميشه پانكچر ٥ تومن ميشه و دارو ها ٢ تومن ، هر بار ويزيت و سونو ١٠٠ تومن ٢٠-٢٥ كجا بود 

من اولین انتقالمه،امیدوارم آخرین باشه،چون دیگه جنین ندارم،همینا بودن. آره زوده البته،من اصلا استرس ...

عزیزم انشاا... که نتیجه میگیری

یه سوالی شما چندتا جنین برات انتقال دادن؟

من روزي ٥ تا هاش ام جي كارما ميزدم ٥ تا پودر دو تا آب.  ١٥ تا تخمك داشتم  دفعه اول كه جا ...

عزیزم اینوزیتول و فرتی بیوتیک رو هم دکتر داد یا خودتون گرفتین؟

بعد با ۱۵ تا تخمک هایپر شدین که فرش انتقال نداد یا منظورشون این بوده که فریز بهتره؟ 

دوستان میشه راهنماییم کنین

من دفعه اول میخوام ای وی اف بشم،روز اول پریود دکتر بودم بهم ال دی داد از روز سوم بخورم و آسپرین و مولتی ویتامین،دکتر گفت دو هفته دیگه بیا پیشم،الان ششم دی وقت دارم برم و یک هیسترو هم دارم،وآمپول سینا فکت هم داده که گفت ششم دی اومدی بهت میگم از کی بزنی،سوالم اینه که با این شرایطی که گفتم انتقالم تو همین دی ماه اتجام میشه یا باز زمان دیگه میشه؟