2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم کدوم مرحله بودی؟ 🙈🙈🙈🙈

همونیم که دوفاستونو تموم کرده بودم ولی پریم عقب افتاده بود ولی شکر خدا عصر پری اومد 😋

میگم زینب جون به نظرت چرا این سیکلم اینقد عقب افتاد؟ بخاطر اینکه دومین پریود بعد پانکچرم بود یا نکنه کیست درآوردم؟🥺

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه عزیزم شما تمام بسته قرص رو باید بخوری قطع نباید بکنی و از روزی ک گفته سینافکت شروع بشه سینافکت رو ...

مرسی عزیزم متوجه‌شدم 😘😘

فقط اخه‌ خود دکترم گفت روز ۱۷ پریودی که ال دی رو خوردم دیگه نخورمش یعنی به حرف دکتر گوش ندم؟

میدونی چیه عزیزم اخه دکترم بخاطر سفرش اینکار کرده که بتونه زودتر پانکچرم کنه بعد بره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بعد پانکچر ماه بعد رفتم سونو گفتم طبیعی اقدام کنم ی عالی ۱۹ داشتم و کیست نبود ولی ماه بعدش ک دید ...

کاش برا من اونجوری نباشه چون دکتر من خیلی رو کیست حساسه یه ریزشو هم ببینه سیکلو عقب میندازه🙁

استرس چرا؟ دوقلو که خیلی خوبههه، یهو راحت میشی‌😍😍😍 عزیزم یه توصیه، اگه بیمار ابن سینا بودی ...

به خاطر خطرش و گرنه یه دفعه راحت می شم 😅

مرسی از توصیه ات عزیزم . حتما این کار را می‌کنم.

ویتامین ای را قطع کردم بعد انتقال

به شما استروژن کنژوکه نداده بود؟ من داشتم (دو تا همراه با چهار تا استرادیول) و همچنان دارم استفاده  می کنم . نمی دونم چه کارش باید بکنم

ان شالله عزیزم ممنونم که جوابم و دادید برام دعا کنید لطفا

لایق باشم چشم حتما

عزیزم میشه گرید جنین هاتو بگی؟

همونیم که دوفاستونو تموم کرده بودم ولی پریم عقب افتاده بود ولی شکر خدا عصر پری اومد 😋 میگم زینب جو ...

ببین هر دو احتمال هست، حتی اگر کیست هم باشه مهم نیست، منم کیست پیدا کرده بودم، راحت جذب شد با داروهای انتقال 

میگم دوستان من ساعت ۶ونیم پریود شدم امروزم حساب کنم یا فردا میشه روز اول؟

رویان میگفت ۴ عصر به بعد فردا میشه روز اول. چون میگفت رحم باید کاملا ریزش کنه بعد با سونو چک بشه حالا باز از مرکز خودتون بپرس

خدایا شکرت
عزیزم ممنونم از راهنماییت دیروز فرتیل اید و اینوفولیک رو خریدم خیلی ممنونم که برام وقت گذاشتی و راهن ...

منم پيش دكتر عليرضايي ميرم و پانكچر شدم و قبل پانكچر اينوزيتول و فرتي بيوتيك خوردم . گفتم بگم اطلاع داشته باشي. نگران نباش مطمئن باش بهترين جواب رو ميگيري به لطف خدا و همت خودمون