2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم یه نیم ساعته پریود شدم بالاخره😅😅😅 دستت درد نکنه گلم

خب خداروشکر☺️☺️☺️

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دفعه قبل اندومترم خوب بالا نمی رفت. نهایتا به  شش ونیم رسید   این دفعه دکترم را عوض کردم ...

مبارک باشه عزززیزم.....دفعه قبل با همون ۶.۵ انتقال داده بودن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام خانما من توسیکل انتقالم واز دیروز دارم استرادیول میخورم.البته اول ...

مام جان تست استرادیول چیه ؟ برا چی میدنش ؟ چه روزی از پری دادیش ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
رفتم عزیزم دکترم گفت ساک حاملگی سر جاشه ولی وقتی برگشتم خونه لخته خون دفع کردم 😭😭😭فردا تست بتا با ...

انشالله ک چیزی نیس عزیزم فردا تست بده خیالت راحت شه انشالله همچیز سر جاشه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

سلام دوستان من امروز روز ۱۱ انتقالمه الان دو روزه هر از گاهی لک میبینم یک ساعت پیش بی بیچک گذاشتم خط c کمرنگ بود انداختمش دور بعد یک ساعت رفتم نگاه کردم هر دو خط پررنگ بود به نظرتون درسته؟

سلام دوستان من امروز روز ۱۱ انتقالمه الان دو روزه هر از گاهی لک میبینم یک ساعت پیش بی بیچک گذاشتم خط c کمرنگ بود انداختمش دور بعد یک ساعت رفتم نگاه کردم هر دو خط پررنگ بود به نظرتون درسته؟

سلام دوستان من امروز روز ۱۱ انتقالمه الان دو روزه هر از گاهی لک میبینم یک ساعت پیش بی بیچک گذاشتم خط ...

عزیزم جنین هاتون چند روزه بودن؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن