2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست

[QUOTE=168816243]امروز روز اولته [/QUO

ای وای نه اخه من تا شنبه باید صبر کنم برم دکتر تو سیکل انتقال شنبه هم میشه روز چهارم که دیگه نمیشه که

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وقتی که پریودت جاری باشه همون روز اوله نه لکه بینی

اخه میگن باید پریود از صبح شروع شه که بشه روز اول بعد از ساعت ۶ عصر به بعد باشه دیگه اون روز حساب نمیشه

ممنون عزیزم 💜💜. شنبه پس زنگ می زنم الان استرس گرفتم که احتمالا دوقلو باشه . بتام چهار هزار بود

استرس چرا؟ دوقلو که خیلی خوبههه، یهو راحت میشی‌😍😍😍

عزیزم یه توصیه، اگه بیمار ابن سینا بودی و تو مطبش پرونده نداری، تو‌ یه برگه لیست داروهات رو بنویس بعلاوه دوز هر کدوم که در روز چقد مصرف میکنی، برگه رو‌ بده بهش برات یادداشت کنه دوز جدید رو. 

ویتامین ای رو بعد انتقال قطع نکردی؟ به من گفته بود قطع کن. 

سلام خانما من ازم خداروشکر مثبت شد بتام ۵۵۲بود بردم به دکتر نشون دادم گفتم میشه امپول پروژسترون نزنم ...

مبارکه عزیزم، امیدوارم 9 ماه حاملگی خوب و بی استرسی داشته باشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انشالله که مامانی ،دنبال علایم نباش ،خیلی ها اصلا علایمی ندارن ،من انتقال اولم هر علایمی که فکر کنی ...

ممنون عزیزم،انشاله هردومون🙏💝

پناه برخدا،باید صبر کنیم بهرحال...

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
ای جانم مبارکه عزیییزم 😍😍😍 مطمین بودم مثبتی 😛❤️❤️

سلام دارچین جون خوبی گلم؟ دارم میمیرم از استرس من یه نیم ساعت پیش پریود شدم به نظرت امروز روز اولمه یا فردا؟

ممنونم گلم ببخش دیر جواب دادم نمیتونستم بیام تاپیک مشکل ما تحرک و مورفوی کم همسرم هست. ما تبریز هست ...

گلم شما تبریز میکرو انجام دادین؟ پیش کدوم دکتر رفتین؟ نتیجه گرفتین گلم؟ میشه لطف کنید راهنماییم کنید منم میخوام تبریز برم میکرو انجام بدم ولی نمیدونم پیش کدوم دکتر برم دانایی برم یا حمدی

میگم دوستان من ساعت ۶ونیم پریود شدم امروزم حساب کنم یا فردا میشه روز اول؟

فردا روز اوله 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانما من ازم خداروشکر مثبت شد بتام ۵۵۲بود بردم به دکتر نشون دادم گفتم میشه امپول پروژسترون نزنم ...

مبارک باشه گلم 😍 اگر دکترت گفته خوب حتما فرقی نداره ،یه روشی هم هست شیاف به همراه هر ۳ روز یه بار آمپول 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...