2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
آره گلم منظورم این بود با fsh بالا فقط میشه اهدایی گرفت و اصلا تخمدان ها به داروهای ivf تو اون مرحله ...

فدات بشم گلی جون در مقابل زحمتایی میکشی کاری نکردم......ابسالله خدا هرچی میخوای بهت بده.....فقط گلم من یه جایی شنیدم که اگه fsh بالا باشه با تخمک اهدایی هم اگه باشه باز  به شکست ای وی اف منجر میشه و به خاطر همین باید قبل از شروع سیکل fsh رو پایین اورد ...این  درسته؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه گلم اصلا نیازی نداری به خدا واسه چی این سرم رو به راحتی تجویز میکنن  گلم سرم مجموعه ایمونوگ ...

خیلی ازت ممنونم گلم که باعث دلگرمیم شدی خدا عزیزانتو برات حفظ کنه. توکل بخدا انشالله خدا همه ما چشم انتظارارو کمک کنه تا به آرامش برسیم . 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جون چه مکملی برا حرکت اسپرم وکیفیتش خوبه؟

راساش باید دکتر تجویز کنن، بیشتر از مکمل خنک نگه داشتن بیضه 

تحرک و مصرف میوه و مایعات 

لباس زیر تنگ نپوشیدن 

شلوار گشاد و پارچه ایی خنک 

کم کردن اضافه وزن 

کم کردن سرخ کردنی و شکر 

دوری از دود و دم قلیون و سیگار، اینها خییییییییلی اهمیت دارن 

در درجه بعدی گاهی فولیک اسید، ویتامین سی و، اگر دکتر گفت ویتامین ای (اصلا خود سرانه مکمل نباید مصرف بشه)، ولمن هم خوبه ولی باز تاکید می‌کنم دکتر باید بگه

انشاله میخاد.به نظرم همه جواب میگیرن فقط بعضیا بیشتر تلاش میکنن بعضیا راحت تر جواب میگیرن.

گلم این قسنگترین و امیدوار کننده ترین جمله ای بود که شنیدم☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اخه پس چرا بعضیا ندارن ؟!

خب چون بدنها فرق داره 

مثلا من تهوع شدیییییییید داشتم، خیلیا اصلا نداشتن

من سینه هام خیلی بزرگ شد، بعضیا نه 

بعضیا خیلی مستعد چاقی هستن تو این دوران، بعضیا حتی وزن هم کم میکنن

بگم یا بسه؟؟ 😉😉😉

فدات بشم گلی جون در مقابل زحمتایی میکشی کاری نکردم......ابسالله خدا هرچی میخوای بهت بده.....فقط گلم ...

عزیزم من از بس از اینجا حس خوب میگیرم، من مدیونم به اینجا.... 

نه بابا 😳 😳 😳 😳 کی گفته؟؟ اگر اینجور بود دکتر میگفت خانم واسه چی اومدی، اگر میشد fsh رو پایین میاوردن، و اصلا دنبال تخمک اهدایی نمیرفتن 

عزیزم من از بس از اینجا حس خوب میگیرم، من مدیونم به اینجا....  نه بابا 😳 😳 😳 😳 کی گفته؟؟ ا ...

الهی فدات شم عزیزم.....مطمین باش ما هم از تو همین حس خوب رو میگیرم مهربونم..آهااین ویتاگنوس که میگن اف اس اچ رو میاده پایین حتی  تو آلمان هم قرصاش هست ...درست نیست؟

منم دارم عزیزم . نگران نباش . امروز که رفتم پاشم طوری گرفت که تا نیم ساعت دراز کشیدم 

اوففف من که اخر سر دیونه میشم هرچی میخام به ببخیالی بزنم نمیشه قرار بود بعد دو هفتع از عملم برم دکتر شوهرم نیس باید صبرکنم تا هفته دیگه برم سونو خیالمم راحت میشه .همش فکر میکنم بخیه های سرکلاژ واشده⁦☹️⁩😂